Şimdi Ara

Xming page one önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırıp yorumlara baktım satış sitelerinde 12-13 bin liraya alınabilecek iyi bir projektör gibi görünüyor?kardeşime hediye alıcam,karanlık odası var evinde orda kullanacak.ne düşünüyorsunuz sizde kullanan var mı hiç forumda,alınır mı ürün?teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 - 4 gündür kullanıyorum kardeşimde viewsonic m2e var onunla kıyaslayacak olursak karanlık bir ortamda daha doğru renkler ve karanlık sahnelerde daha çok ayrıntı var

aydınlıkta m2e daha iyi

2 - Ses konusu göreceli üst segment lg tv kullanıyorum ses kalitesi çok iyi onunla kıyasladığım için ses beni tatmin etmedi. boston ses sistemi yazdığı için belkide benim beklentim çoktu. Kötü demekte yanlış olur başka bir kullanıcı çok beğenebilir

3 - Fan sesi projeksiyona yakın oturursam beni rahatsız ediyor

4 - m2e ile yan yana koyarsanız m2e alçak olmasına rağmen daha yukarı görüntüyü veriyor page one nın yukarı görüntü vermesi için altında her hangi bir arakta yok altına kitap kutu ile yükseltiyorum projeksiyon ayak almak lazım

5 - google tv gayet akıcı çalışıyor çoğu platform var hepsi sorunsuz çalışıyor onların dışında rec tv inat tv gibi uygulamalarıda sorunsuz yükledim

genel olarak bu fiyata alıpta kimseyi pişman etmez ses sistemi de eklenerek keyifle uzun yıllar kullanılabilir

• ilhan24 İ kullanıcısına yanıt

Çok net cevabınız için teşekkür ederim... Peki wi fi iyi mi ve yatak odasında tavana yansıtmak mümkün mü sizce?

• siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Çekimi güzel hiç sorun yaşamadım yukarı yansıtmak için tripod lazım elektrik girişi arkasında olduğu için direkt koyamıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sizce wanbo mozart prodaki 900 ansilümenlik farka rağmen android 11 yazılımı karşısındaki bu google tv yazılımı sizce page one yine de tercih edilir mi? ben bunu tam karanlık ortamda kullanacağım

Xming page one önerir misiniz

Çin sitelerinde 500 cvia lumenin 1000 ansilumene eşit olduğu yazıyordu bende bu yazıya güvenerek aldım. Yukarıda yazdığım gibi kardesimde M2e var 1100 lumen ama ona göre daha düzgün renk ve karanlık sahnelerde.daha detaylı görüntüleri var ben memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben de aldım, çok derli toplu, tam karanlıkta gayet parlak, tam taşınır bir cihazmış. Resim kalitesi de yeterli...

Güle güle kullanın benim odamda sıradan ışık geçirmez stor perde var ona yansıttığımda daha güzel görüntü veriyor gerçek bir projeksiyon perdesi ile daha başarılı olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.