Şimdi Ara

Xp açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bende hp Compac dizüstü bilgisayar var. Ben hiç bir şey yapmadım bilgisayarı normal bir şekilde kapattım daha sonra açmaya çalıştım normal hani biosa falan gire bildiğimiz o yazıların yazdığı ekran glio daha sonra sol üst köşede yanıp sönen alt tire işareti gelio oda gidiyo ve siyah bi ekran gelio orada kalıyo 10 dk falan bekledim o ekranda ama hiç birşey olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Bilgisayarı açtığınızda aralıklarla F8 tuşuna basın Güvenli Modda başlatmayı deneyin.

İşletim sistemi çökmüştür muhtemelen eğer ki verileriniz önemli değilse format atmayı deneyin.
  • ERD COMMANDER kurtarma cd si ile bilgisayarı açın...
    onun başlat menusü içinde sistem repair bölümünü uygulayarak sistem dosyalarını düzeltin...
    format atmanıza gerek kalmadan belki kurtarabilir...
  • vtnsvr senin dediğini yaptım ve o bilgisayardan şuan sana cevap yazıyorum sağolasın hiç aklıma gelmemişti ama sonra seni okuyunca tabi ya dedim ve aradım cd yi buldum işime yaradı çok sağol
  • sistem başlarken delete tuşuana basarak biosa gelin harddiskin üzarene gelip 1 tık enter yapın.ayrıca sata kablosuda çıkmış olabilir.son çare format..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asy-37

vtnsvr senin dediğini yaptım ve o bilgisayardan şuan sana cevap yazıyorum sağolasın hiç aklıma gelmemişti ama sonra seni okuyunca tabi ya dedim ve aradım cd yi buldum işime yaradı çok sağol

sorununuzun çözülmesine sevindim....
    güle güle kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.