Arkadaşlar notebook ta xp yüklü fakat açılmıyor bir türlü. Açılırken windows yazısı çıkıyor yazının altında ilerleyen çubuk bir kez geçtikten sonra mavi bir ekran gidip geliyor sonra bilgisayar resetlenip tekrardan başlıyor. Geçenlerde o mavi ekran kaybolmadı windows bir sorunla karşılaştığı için kapatıldı filan bi şeyler yazıyodu çözemedim bir türlü format atıcam fakat kurtarmam gereken belgeler var onları kurtarsam yeter benim için yoksa format atabilcek durumdayım fakat o belgeleri kurtarmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Xp cd'sini takıp onarmayı dene. 2-Bilgisayarı başlattığında F8 tuşu ile güvenli kipe girip virüs taraması yap. 3-Güvenli kipte geri yüklemeyi dene. 4-Güvenli kipte iken en son yüklediğin herhangi bir program varsa onu kaldırıp dene yeniden başlat. Yinede olmazsa bize hata mesajını bildir yada en son seçenek format at. Ondan sonra da işletim sisteminin yedeğini almak için Acronis, Ghost türü bir program kurup imaj al.
quote:
Orjinalden alıntı: ettu
1-Xp cd'sini takıp onarmayı dene. 2-Bilgisayarı başlattığında F8 tuşu ile güvenli kipe girip virüs taraması yap. 3-Güvenli kipte geri yüklemeyi dene. 4-Güvenli kipte iken en son yüklediğin herhangi bir program varsa onu kaldırıp dene yeniden başlat. Yinede olmazsa bize hata mesajını bildir yada en son seçenek format at. Ondan sonra da işletim sisteminin yedeğini almak için Acronis, Ghost türü bir program kurup imaj al.
Cevabın için teşekkürler fakat sorun orada işte hiçbir türlü açılmıyo windows buna güvenli kipte dahil aynı şekilde mavi bir ekran gelip gidiyor makina resetliyor kendini.
pardus veya suse live CD si ile sistemi aç oradan belgeleri usb diske kaydedebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme