Bildirim
xp com fareyi görmedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seri mouse XP görmüyormu? Allah allah...
Normalde görür. Hiç sorun etmez ama. Tanıdıktan sonraki açılışta yeni donanım bulundumu diyor tam anlamadım? -
mesaj için tşk. yeni donanim ekle diyorum hemen fare çalışıyor her xp yi açmamda böyle yapıyorum sorun bu -
Arkadasım mouse donanımını kaldır tekrar yükle.. görmesi için fareyi çıkar tak yeni donanuım bulundu yazısı gelince tekrar tanıt büyük bir ihtimal olucaktır -
arkadaşım onuda yaptım ama xp açıldığından fare işareti bana bakıyor ben ona bakıyorum :) nezamanki yeni donanim ekle veya aygıt yöneticinden donanim değişikliklerini tara dediğimde fare hemen canlanıyor -
Fareyi değiştir. A4 tech seri mouse ler hala var piyasada 5 YTL civarı bide onunla dene.
olmazsa sorun senin com portta olmasın. -
yüzbaşı senin ceddine rahmet benimde fare zaten a4 tech seri fare 98 çalışıyordu xp de de çalışıyor ama ben elle donanim ekle dedikten sonra çalışıyor büyük ihtimal bu xp bir sorun var bende bu xp de ki sorunu nasıl hallederim diye soruyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: eyuperdogan
yüzbaşı senin ceddine rahmet benimde fare zaten a4 tech seri fare 98 çalışıyordu xp de de çalışıyor ama ben elle donanim ekle dedikten sonra çalışıyor büyük ihtimal bu xp bir sorun var bende bu xp de ki sorunu nasıl hallederim diye soruyorum
Dur celallenme hemen.
Peki sonraki açılışta aygıt yöneticisinde mouse kısmında ne yazıyor yada diğer aygıtlarda ? -
bazen oluo görmediği ama xpyi silersen görür -
aygıt yöneticisinde microsoft fare yazıyor -
Biostan com port ayarlarının IRQ ayarlarını değiştirirsen sorunun hallolacak gibime geliyor. -
zaten biosta işlemci hatası veriyordu bende işlemci hızını değiştirdim sadece ama com ayarları hepsi açık enable dostum mesajlar için tşk. ancak 1 saat önce 98 kurulurken canavar gibi çalışıyordu xp kurdum ozaman fare çalışmadı bios dan değilde xp öyle ayar yeri varmı acaba yüzbaşı! -
Yıllardır bu işle uğraşıyorum böylesini ilk defa görüyorum.
XP herhangi bir aygıtı tanımışsa onu otomatikman kaydediyor ve o aygıt sonraki açılışta takılı ise tekrar yükleme istemez. Bunun içinde herhangi bir ayar yok.
Sadece istisnai durumlar var. Eğer cihaz tam oturmamışsa ya yeni driver buluyor yada çalıştırmıyor.
IRQ ları şunun için söyledim. XP ile Win98 farklı olduğu için ve farklı kaynak kullanımı olduğu için IRQ ayarlarını değiştirirsen kaynak kullanımıda ona göre değişecek.
Seri mouse ler ile ilgili en önemli sorun soket içi çok çabuk bollaştığından pinlerden biri bazen temassızlık yapar buda çalışmasını engeller. Bide burdan driver yükleyip dene kolay gelsin.
http://www.a4tech.com/en/download3.asp?ID=12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 6 Temmuz 2006; 15:07:32 >
-
Selam,
Bende de XP hem mouse hem klavyeyi görmüyor. Bu konuda kimse bir şey bilmiyor herhalde arkadaşım. Çünkü kimse cevap yazmıyor. Sorununu çözersen lütfen bana da haber ver. Saygılarımla,
http://forum.donanimhaber.com/m_7948516/tm.htm
quote:
Herkese iyi günler,
Benim şöyle bir sorunum var. Bilgisayar açılırken klavye ve mouse çalışıyor. Işıkları yanıyor. Windows XP başladığı anda klavye ve mouse çalışmıyor. Başka klavye ve mouse denedim onlar da çalışmıyor. Başlarken f8 yapıyorum. güvenli modda dahi çalışmıyor. Sistemi önceki iyi yapılandırmaya çektim yine olmadı.Yardımınızı rica ediyorum. Format atmadan bu işi nasıl hallederim. Anti virüs programı var. Virüsten olamaz diye tahmin ediyorum. . Hayırlı İşler ve başarılar dilerim. Saygılarımla,
-
dostum yüzbaşı bende bu işlerle uğraşıyorum ama bende ilk defa karşılaştım mesajlar için teşekkürler sinir oldum yeniden 98 kurdum fare hemen çalışıyor sevgiler saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavye tuş değiştirme
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- format atarken disk görünmüyor
- bilgisayarım ne kadar eder
- laptopu monitör olarak kullanma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon şarj olmuyor
- iso dosyası nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X