Şimdi Ara

xp'de 3D uygulamalarda bi sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win98 işletim sistemini formatlayıp 0 xp kurdum ve sorunsuz (Tüm oyunlar çalışır durumda)
    2 mutlu hafta geçirdim. xp' karşılama ekranı (gereksiz diye düşündüğüm 113 mb lık bi uygulamayı kaldırınca) göremez oldum ve (galiba net servis gibi bi şeydi kaldırınca karşılama ekranın geleceğini söylüyordu) ama diğer tüm fonksiyonları gayet iyi çalışıyor idi. xp'yi biraz tanımışken formatlayıp yeniden kurayım. diye düşündüm (felaketin başlangıcı) kurulumun sona ermesi aşamasında kullanıcıların adlarını yazdığımız gelemeden kendi kendine kapanıp açıldı administer kullanıcıs otomatik atanmış.
    tamam olur sonra kullanıcıları yazarıa dedim. directx 9b ve nvidia 56.xx (nisan sürümü) sürücülerini yükledim ve kydai oyunu açılırken mavi ve beyaz yazılı bi ekran görünüp yine kendisini resetledi açılıştaki hata raporunda (hata raporuna eklenecek iki dosya 1-windows\minidump\... ve C:\doc\local setting\wer..\sysdata.xml) görünüyordu hiçbir 3d oyun çalışmadı. bir kez daha formatlama sorunu çözmeyince 98'i tekrar kurdum ekran kartı sorunu olmadan oyunlarım çalıştı.. tama deyip başa dönünce formatlama olayını abartıp hardiskteki tüm veriyi sildim(fdisk komutları ile) artık gemi yakılmış oldu çünkü veezynin verdiği otomatik 98 yükleme cdsinide tanımaz oldu hardisk haliyle yani istesemde 982e dönemiyorum. vezzy superonline devrettiği için ortaki servistekilerde ne yapacağımı söyleyemediler. tekrar yüklemem sorunu çözmedi. yüklü iken xp ekran kartı sürücüsü ve directx9b tekrar yükselt seçeneği ile xp'yi kurduğumda mavi ekran kapanmadan önce okunacak kadar uzun süre ekranda kalmaya başladı ve nv4-sys.dll veya nv4.dll den kaynaklana bi sorun var diyomuş.
    Buraya kadar okuma sabrını gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sorun nedir çözebilir mi,yim ne yapmalıyım. Yardımınız karşılığında Dua alacaksınız (çocuklarımın ve tabii benim hayır dualarımı) Tekrar teşekkür ederim.))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirazos -- 15 Eylül 2004, 14:00:13 >

• arkadaşım daha işletim sistemini tanımadan 113 mb bi dosyanın gereksiz oldugu kanısına nerden vardın anlamadım? ...inşallah düzelir kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.