Şimdi Ara

xp de bilg. tıklarsam bazen uzun süre lamba arama yapıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 645 combo MSI mainboard,segate hdd,BEnQ cdrom ve cdwr war.Xp de bilgisayarımı tıkladığımda bazen gözat feneri 2-3 dakika arama yapıyor.Sürücüleri uzun süre sonra buluyor.Sürücüleri teker teker devre dışı bıraksamda olmadı.Bigisi olanın yardımına ihtiyacım var.Teşekkür Ederim.

• Bende de olan bir problem ve pek kafaya takmadım ama benim HDD eski ben HDD den şüpheleniyorum.
  • sistemde HP yazıcı varsan USB den çalışan driverini tanıttığında öyle bi saçmalık yapabiliyor
  • bende de aynı sorun var. pc nekahet döneminde virüsten yeni kurtulduk.bir çok dosya sildim virüsten kurtulmak için..

ama bad sektör 8 kb iken geçen hafta 16 kb a çıktı.

ne ile alakalı olabilir? çözüm bulan var mı?
  • ya bir virüs girmiş olabilir..
    yada hdd hasar yada badsector oluşmuş olabilir..
    benim sana önerim fdsik....
    ama yine ayno sorun devam ediyorsa..
    yeni bir hdd alma zamanın gelmiş..
  • Virüs taramasından geçirin makinanızı bence. DAha sonra da güzelce c: yi formatlayıp temiz bir xp sp2 kurun derim
  • Hocam Yapmanız Gereken Tek Sey Oncelkle Dosya Icersınde Bulunan Verılerınızı Baska Bır Bolume Yedekleyın vE O Bulumu Bıcımlendırıp Daha Sonra Bılgılerınızı Aynı YErını Kopya Edıp Sorunu Halletmıs Bulurnursunz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar aynı işlemi yapmadan önce, görev yöneticinizi ve cpu kullanan ne varsa açın, ve bilgisayarıma yine girin ve bakın cpu yu ne yoruyor, o uygulamayı tespit edin startla çalışmasını engelleyin sorun çözülür. vürüs taraması için f8 güvenli modda kullanıcı adınızla açıp, başlat programlardan vürüs yazılımınızı çalıştırıp tarama yapın.
  • sorunun usb bağlantılı scanner dan olduğunu anladım scanner takılı olmadığında bu olay olmuyor teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.