645 combo MSI mainboard,segate hdd,BEnQ cdrom ve cdwr war.Xp de bilgisayarımı tıkladığımda bazen gözat feneri 2-3 dakika arama yapıyor.Sürücüleri uzun süre sonra buluyor.Sürücüleri teker teker devre dışı bıraksamda olmadı.Bigisi olanın yardımına ihtiyacım var.Teşekkür Ederim.
Bende de olan bir problem ve pek kafaya takmadım ama benim HDD eski ben HDD den şüpheleniyorum.
sistemde HP yazıcı varsan USB den çalışan driverini tanıttığında öyle bi saçmalık yapabiliyor
bende de aynı sorun var. pc nekahet döneminde virüsten yeni kurtulduk.bir çok dosya sildim virüsten kurtulmak için..
ama bad sektör 8 kb iken geçen hafta 16 kb a çıktı.
ne ile alakalı olabilir? çözüm bulan var mı?
ya bir virüs girmiş olabilir.. yada hdd hasar yada badsector oluşmuş olabilir.. benim sana önerim fdsik.... ama yine ayno sorun devam ediyorsa.. yeni bir hdd alma zamanın gelmiş..
Virüs taramasından geçirin makinanızı bence. DAha sonra da güzelce c: yi formatlayıp temiz bir xp sp2 kurun derim
Hocam Yapmanız Gereken Tek Sey Oncelkle Dosya Icersınde Bulunan Verılerınızı Baska Bır Bolume Yedekleyın vE O Bulumu Bıcımlendırıp Daha Sonra Bılgılerınızı Aynı YErını Kopya Edıp Sorunu Halletmıs Bulurnursunz
tekrar aynı işlemi yapmadan önce, görev yöneticinizi ve cpu kullanan ne varsa açın, ve bilgisayarıma yine girin ve bakın cpu yu ne yoruyor, o uygulamayı tespit edin startla çalışmasını engelleyin sorun çözülür. vürüs taraması için f8 güvenli modda kullanıcı adınızla açıp, başlat programlardan vürüs yazılımınızı çalıştırıp tarama yapın.
sorunun usb bağlantılı scanner dan olduğunu anladım scanner takılı olmadığında bu olay olmuyor teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme