evdeki kullandigim bilgisayardaki tnt2 m64 ekran karti windows xp de otomatik olarak taninip kurulmasina ragmen aygit yoneticisinde calismiyor olarak gozukuyor.. windows da pencereleri tasirken ekran birbirine giriyor.. word de ve internet explorerda 4-5 sayfalik bir metin okurken sayfayi assagi kaydirirken ekran gene birbirine giriyor... video oynatmasi ise gene o kadar kotu... oyun konusuna zaten girmiyorum pek oyun oynamadigimdan :)
nvidia nin sitesinden en son driverlari indirip kurdugum halde sorun duzelmedi..
bu sorunlarin hic birisi ne windows 2000 de ne de 98SE de var....
bu karti nasil xp`de adam gibi calistirtabilirim??
bu sorunu cozmem de yardimci olacaklaras simdiden tesekkurler
xp sp1 mi normal xp mi.. şayet xpsp1 olmadan bazı tnt2 vanta tipi kartlarda bunu yapıyo xp
ßiR JeLißoN YaZıLımı OLaN Xp Den GüZeL ßiR SoruN aYRıNTıSı DaHa.SoRuN SeNiN eKraN KaRTı DRiVeRiN DeğiL aSLıNda.XP ßuNu KeNsiSi TaNıR aMa GiRiŞ Çıkış AYarLaRıNı da KeNdi İSTeDiği Gißi AYarLaMaK iStiYOr.WiN98 De FaLan ßöLE ßi$i yok çüNkü aNaKaRTa bağLı oLAraK Çalışan ßiR SisTem.Ama XP HeR Şeyi YaZıLıMsaL YöneTiR ßu dA DoNaNıM ProßLeMiYmiŞ Gißi KArŞına Çıkıyor.$uan EKran KaRtıN SaNki HeSAp HaTaSı YaPıYOr aNLaTTıKLaRıNa ßaKıLıRsa SAnki eKran KaRtı RaMLeRiNde SoRuN WaR Gißi aMa ßuNun ßöYLE oLmaDığıNı ßiLiYoRuM ßeNDe YaŞaDıM ßuNu.YapmaN GeReKen $u o Ekran KaRtıNıN ßiR üReTiCiSi oLMaLı MeSeLa FLY Gißi VeYa LEADTEK Gißi.ßu FiRmaLaRıN SiTeSiNdeN oRJiNaL XP SüRüCüSüNü aL Ve KuR Ve aNaKaRTıNıN SeTUP ına GiR "PNP oS INSTALED" Kısmına NO De.(www.driverguide.com a giR EKran KaRTıNıN CPU SuNuN üSTüNDeKi SeRi Noyu YazARaK aRaTTIR Ve XP DriVEr PATCH ini aLaßiLiRsiN)
yabanci forumarda okuyup da pe kanlamadigim bir seyin turkce mealini yazmis oldun :)
tesekkur ederim bunu denicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme