Cs oynamak için gereksinimler belli.. *son sürüm hl *son sürüm cs * çoğu serverlarda kullanılan anticheat programı(server cheating death kullanıyosa onun son sürümü(3 günde bir yenileniyo neredeyse:)) *Ve kullanıma açık server bunun dışında Xp nin internet seceneklerinde q ile başlayan bir ayar var(ismini tam hatırlamıyorum) onu kaldırman gerekiyor..
Ha bu arada bazı serverlar orjinal cd key istiyorlar..VON id taramasıdan gecemeyecek bir key'in varsa hiç deneme o serverları
QoS
nasil oynayamiyosun biraz daha acik anlatirsan yardimci olurum sana...
server a gırerken bad server yazıyor??????*
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i> <br />server a gırerken bad server yazıyor??????* <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Arkadaşı ciddiye almamışsın ama haklılık payı olabilir.. Mesela cs1.sanane.com adresini denersen "bad server adres" uyarısı alırsın çünkü öylşe bir server yok :) ama cs1.kolayoyun.com adresini denersen böyle bir hatayla karşılşmazsın.. Aktif olan server adreslerini denemen lazım..Çünkü orijinal cd key harekatından (!) sonra hangi serverlar aktif hangileri değil karıştı.:) ben san aktif oldugundan emin oldugum bir kaç server adresi yazıyorum..Umarım oynamaya muvaffak olabilirsin.. cs1.kolayoyun.com cs2.kolayoyun.com cs3.kolayoyun.com cs1.e-kolay.net cs2.e-kolay.net cs1.sandwaves.org cs2.sandwaves.org (sandwaveslar Von id taraması yapıo..Bu ne demek ? orjinal cd keyin olması gerekiyor)
Saygılar
bad server demek yanlsi ardres demek feremy arkadasimin solediklerini yaparsan bi problem cikmaz.
bunun dışında Xp nin internet seceneklerinde q ile başlayan bir ayar var(ismini tam hatırlamıyorum) onu kaldırman gerekiyor..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bab bu internet seceneği olayını hatırlarsan bana gönderirmisin(özel olarak ya da e-mail) simdiden saol
bunun dışında Xp nin internet seceneklerinde q ile başlayan bir ayar var(ismini tam hatırlamıyorum) onu kaldırman gerekiyor..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bab bu internet seceneği olayını hatırlarsan bana gönderirmisin(özel olarak ya da e-mail)
Rosicky arkadaşımız benim posttan sonra o konu hakkında bilgi vermiş..Adını hatırlıyamadığım seçenek QoS seçeneği idi..Bu seçeneği kaldırırsanız sorunu halletmiş olursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme