Şimdi Ara

xp de cs için probLEM?????????????????????????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS Yİ ONLİNE OYNAYAMIYORUM NEDEN YARDIM??????????

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>
    <br />CS Yİ ONLİNE OYNAYAMIYORUM NEDEN YARDIM??????????
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Cs oynamak için gereksinimler belli..
    *son sürüm hl
    *son sürüm cs
    * çoğu serverlarda kullanılan anticheat programı(server cheating death kullanıyosa onun son sürümü(3 günde bir yenileniyo neredeyse:))
    *Ve kullanıma açık server
    bunun dışında Xp nin internet seceneklerinde q ile başlayan bir ayar var(ismini tam hatırlamıyorum) onu kaldırman gerekiyor..

Ha bu arada bazı serverlar orjinal cd key istiyorlar..VON id taramasıdan gecemeyecek bir key'in varsa hiç deneme o serverları

• QoS
  • nasil oynayamiyosun biraz daha acik anlatirsan yardimci olurum sana...
  • server a gırerken bad server yazıyor??????*
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>
    <br />server a gırerken bad server yazıyor??????*

başka server dene :)
  • :))))) çok comıngsoon
  • deiştirdin mi bilgisayarı aras
    <br />:))))) çok comıngsoon

Arkadaşı ciddiye almamışsın ama haklılık payı olabilir..
    Mesela cs1.sanane.com adresini denersen "bad server adres" uyarısı alırsın çünkü öylşe bir server yok :)
    ama cs1.kolayoyun.com adresini denersen böyle bir hatayla karşılşmazsın..
    Aktif olan server adreslerini denemen lazım..Çünkü orijinal cd key harekatından (!) sonra hangi serverlar aktif hangileri değil karıştı.:)
    ben san aktif oldugundan emin oldugum bir kaç server adresi yazıyorum..Umarım oynamaya muvaffak olabilirsin..
    cs1.kolayoyun.com
    cs2.kolayoyun.com
    cs3.kolayoyun.com
    cs1.e-kolay.net
    cs2.e-kolay.net
    cs1.sandwaves.org
    cs2.sandwaves.org
    (sandwaveslar Von id taraması yapıo..Bu ne demek ? orjinal cd keyin olması gerekiyor)

Saygılar

• bad server demek yanlsi ardres demek feremy arkadasimin solediklerini yaparsan bi problem cikmaz.
  • degiştiricegiiiiiiim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JeremY</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>

bunun dışında Xp nin internet seceneklerinde q ile başlayan bir ayar var(ismini tam hatırlamıyorum) onu kaldırman gerekiyor..

bab bu internet seceneği olayını hatırlarsan bana gönderirmisin(özel olarak ya da e-mail)
    simdiden saol

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaNT_SToP</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JeremY</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>

bab bu internet seceneği olayını hatırlarsan bana gönderirmisin(özel olarak ya da e-mail)

simdiden saol

Rosicky arkadaşımız benim posttan sonra o konu hakkında bilgi vermiş..Adını hatırlıyamadığım seçenek QoS seçeneği idi..Bu seçeneği kaldırırsanız sorunu halletmiş olursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.