Şimdi Ara

xp'de desktoptan laptopa veri aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp home tr işletim sistemi ile çalışan desktopımdan xp prof. eng ile çalışan desktopıma eski dosyalarımı transfer etmek istiyorum. daha önce bu işi yapmış oldugunu söyleyen bir arkadasın tavsiyesi ile ethernet kablosu baglayarak 192.168.0.1 ve 2 olmak üzere iki IP adresi verdim, çalışma grubunu her ikisinde mshome yaptim.. gerekli share ayarlarini vs yaptim fakat bir türü beceremedim. işin kötüsü desktop laptopun ismini görüyor fakat tıkladıgın zaman ağda erişilemez hatasi veriyor.. laptopta ise diğer bilgisayar hiç gözükmüyor.. yardım ve önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirve -- 9 Aralık 2004, 23:12:14 >

• xp de ağı görememe gibi bir sorun var service pack yüklersen sorunun büyük ihtimalle çözülecektir
  • Arada hub yoksa crospatch bağlantı kablosu kullanmalısın amacın sadece data aktarmaksa
    alternatif laplink kablosu
    alternatif Usb to Usb kablosu
  • Eger birisi birini görüyor ama giremiyorsa Sp1a yuklemelisin ve ağ protokollerinide bir kez daha kontrol et ve ağda görünen bilgisayarda bir klasör aç ve tam denetimli bir paylaşım ver sonra diğerindden bu klasörü görmeye çalış görürse atarsın bi guzel kolay gelsin ama sp1 yuklemelisin....
  • selam arkadaş hup la ethernetle hiç uğraşma bitane usb veri transfer kablosu al programı her iki makinaya birden kur usb den usb ye bağlanıyor çok hızlı ve güvenli bir şekilde bilgilerini transfer edersin ok..
  • aynı sorunla bende cebelleştim.sonra ayarlardan iki yönlü tek yönlü diyen biryer var oradan ikisinide aynı yap çalışır.Tabi kablo cross ise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.