Şimdi Ara

XP DE KISA SURELI DONMA SORUNU.HELP ME PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bır kac gun oncesıne kadar mavı ekran sorunu yasıyodum xpde burdakı bılgılerden faydalanıp sorunu cozdum..yenıden xp yı kurdum(sp2 kurulu)..makınaya su an sıfır ama mouse donma yapıyo..yaklasık her 20 sanıyede bır 2-3 sanıye donuyo hıc bısey yapamıyorum..mp3 calmaya basladım mp3 calarken makına donuyo yıne 2- 3 sanıye ses kesılıyo..sorun ne olabılır?sanırım basıt bır mevzu ama bılmıyorum..yardımcı olursanız cok sevınıcem..sımdıden tsk ederım..

• sanırım problemin bilgisayarındaki bir donanimin sp2 driveri ile ilgili. Aynen bende SP2 kurdugum zaman eger SP2li bi CDden kurarsam donma problemi oluyor. Bende once normal windows kurup butun driverlarını tanıtıp sonra SP2 kuruyorum bu yuzden ve normal calısıyor. (benim sorunum ethernet kartındandı) Sende deneme yanılma yoluyla bunu bulmalısın. . Ben baya bi ugrasmıs ve birkac kere windows kurmustum. Kolay gelsin!

Not: Imza biraz gereksiz olmus bazıları imzan yüzünden cevap vermeyebilir, bence imzani degistirerek insanları gücendirmemis ve sana karsi önyargılı olmalarına sebep olmamıs olursun!
  • abi boşuna yüklemeyin ben ce çünkü sp1 den sonra yüklerseniz sorun veriyo bu sorun hemen hemen yüzde 90 da var onçün sp1 kullanmakdaha akıllıca tabi ii bir spy önleyici ve ajan siliciyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.