Şimdi Ara

xp de klasör problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp sp2 yüklü ve nasıl oldu bilmiyorum herhangi bir klasör üzerinde çift tıklayınca klasörü açmıyo ve ara olarak sayfa açıyo.
    bi türlü çözüm bulamadım.
    klasör seçenekleri/dosya türleri/ klasör içinde ara varsayılan olarak seçili ve open yok.
    çözüm bulabilecek biri var mı.
    yardımlar için teşekkürler.

• 1. Klasör Seçenekleri > Genel Bölümünden > Öğeyi Seçmek İçin Çift Tıklat Seçeneği olacak
    2. %90 sorunun kaynağı regeditten..Çünkü tüm uzantılar ( .wmv .bat vb... ) simgesi , açıklamaları vb... herşey burada kayıtlı..Sana tavsiyem Registry Booster + Registry Mechanic programlarını indir ve tarattır..
    3. Ad-aware 2007 + Spy Sweeper programlarıyla tarattır..Spy veya truva atı bulaşmış olabilir...Peki bunları nereden bulurum diyorsan Full sürümleriyle birlikte Buradan bulabilirsin...(Search Bölümüne Programın ismini yaz ) Hadi geçmiş olsun

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spydevil -- 1 Eylül 2007; 21:04:18 >

• ilgin için teşekkürler
    tarama yaptım da bi problem çıkmadı
    windows klasörleri ne aracılı ile açıyo biliyomusun
    dosya türleri/klasör içinde open oluşturacağımda ne ile açacağını bulmam lazım explorer.exe denedim tamam açıyo ama her tıkladığım klasör için ayrı bi sayfa açıyo bu sefer (bunun için de bi ayar var mı). yada farklı bi şey olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rothespot

ilgin için teşekkürler
    tarama yaptım da bi problem çıkmadı
    windows klasörleri ne aracılı ile açıyo biliyomusun
    dosya türleri/klasör içinde open oluşturacağımda ne ile açacağını bulmam lazım explorer.exe denedim tamam açıyo ama her tıkladığım klasör için ayrı bi sayfa açıyo bu sefer (bunun için de bi ayar var mı). yada farklı bi şey olmalı.

Her tıkladığın klasörü farklı bir pencerede açıyor ise Klasör Seçenekleri > Klasöre Gözat > Herbir Klasörü Aynı pencerede aç seçili olacak hadi geçmiş olsun

• Arkadaşım aşağıda yazılanları uygularsan sorunun büyük ihtimalle çözülür,benim de aynı sorun başıma gelmişti ve böyle çözdüm:

Başlat'tan Çalıştır'a girilir,Regedit yazılır;
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
    buraya gelinir, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yapılır (tırnaklar yok).
    Aynı işlem
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
    için de yapılır,default değeri "none" değilse "none" yapılır.
    Ayrıca;
    HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
    'e gelinir,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yapılır.
  • yok problem orada değil.
    hem denedim ama değişen bir şey yok
  • klasör seçeneklerinden bahsediyorum aynı sayfada aç seçili ama aynı.
    ama yine de sağol spydevil.
    bide retrotime'ın önerisini deniyeceğim bakalım değişiklik olacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reg edit ten de fayda yok geri yükleme de işe yaramaz herhalde.
    format ta atmak istemiyorum ama
  • arkadaşlar sorunu çözdüm teşekkürler.
    çok basitmiş.
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell\varsayılan'a manuel olarak "aç" yazdım.. bu kadarmış.
    spydevil ve özellikle retrotime teşekkürler..
  • Rica ederim,sorununu çözdüğüne sevindim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.