Arkadaşlar 1 haftadan beri şöyle bir problem ile karsılasıyorum. Harddiske çift tıklama ile giremiyorum ancak sağ tuş Aç şeklinde harddiskin içine girebiliyorum ve ayrıca disikimde bana ait olmayan benim indirmediğim bir dunya zip dosyası ile karsılasıyorum siliyorum tekrardan geliyorlar.
İşlemcim : P4 2400 İşletim Sistemim : Xp Professional SP1
Format atmadan bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
mouse çift tıklama hızını kontrol en yükseğe almış olabirsin antivirüs + spyware programları kur ve tarama yap
Mousenin Hız ayarı normal Antivirus Programı olarak ne tavsiye edersiniz ? ben Spybot ve Ad-aware kullanıyorum bunlara ek olarak bir tavsiyeniz varmı ve ilginize tesekkurler.
"tuneup utility 2004" gibi komple registry temizliği ve geçici dosyaları temizleme programları kullanıp bilgisayarı rahatlatmak.. ad-aware se ile trojan temizliği yapmak hatta microsoft antispyware programını kurmak. sp1 yüklü olduğu için zone alarm gibi bir firewall kurmak. virüs programı avast , antivir gibi kurulumu basit programlar veya diğerleri.
Sistemimde Win32/LovGate solucanı buldum temizlemek için ClnLove programını kurdum temizledim fakat simdi C sürücüsüne tıkladığımda Comman.exe bulunamadı tamam iptal gözat diye Bir uyarı dialog kutusu çıkıyor bu durumu nasıl düzelte bilirim sağtusla tıkladığımda normal sürücülerin içine girebiliyorum.
Tamam arkadaslar hallettim sorunu clnLove programı ile temizlik yaptıktan sonra regeditten command.exe diye arattım command exe yi buldugu yerdeki MousePoint2 icinde bulunan command.exe ile iligli klasorleri sildim sorun duzeldi hepinize ilginizden dolayı tesekkurler.
spy sweder oneririm clamwin cok detayli ario oda gusel
XP uzmanı Arkadaslar, İşletim: xp home CPU: P 1,7 ram: 512 mb Disk:80 gb modem: Ext 56k rockwell message modem arızalı program :Fax konsolu arıza bölümü: pencerenin sol alanındaki dizin agacında "gönderilmis faxlar" kutusunu actıgımda sag alanda, gönderdigim fax iletileri, 1 iletiyi 2 veya daha fazla kopyası ile beraber listeliyo. Dolayısıyla 100 ileti varsa, onu kat be kat fazla alanda goruntuluyo. Bunları silmek yolundaki cabam hepsine gecerli olmadı, cogunda hata verdi ve silinemedi.Buna karsılık olarak arsivledigim c:\documents and settings dizininde ki \ms fax\send ... dizininden yok etmiye cabaladım fakat gene olmadı. Bunları yok etmekteki gayem okadar ileti (sürüsü) oldu ki bu liste artık, 7200 'lere dayandı. Bu da acılısta beni 3 dk. bekletiyo. Fax konsolu Penceresindeki diger " alınmıs iletiler ve giden kutusu gayet muntazam calısıyo. Yardımcı olmanız dilegiyle herkese basarılar.
Arkadasim bende yasadim o sorunu ama format atarken fat32 nfts biçimlerdirme yeri varya orda hizli bicimlendirme o zamn fark ki göreceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme