Arkadaşlar Bilgisayara format atamıyorum yani tam diski biçimlendiriyor dosyaları kopyalamaya başlıyor zırt hemen şu dosyayı kopyalanamdı cdromda diskin olduğundan emin olun diyor yeni bi cd çektim acaba cd çizik mi diye gene olmadı bu sefer cd sürücüyü değiştirdim gene olmadı nasıl iş bi anlam vermiş değilim
ide kablosunu değiştirip veya kullandığın xp haricinde başka bir xp varsa onu deneyebilirsin
buraya yazdıktan sonra HDDyi komple silip yeniden bölümlendirdim şimdi kuruyor şeytan kulağına kurşun :) sağol ilgin için
Benim makina bi aralar sanki hdd sismiş gibi çalışıyodu dedim yandık sonra makinayı tek tek dağıttım parçalarını sonra yeniden birleştirdim. Sonra komple bi format çektim düzeldi... sen format çek aynı şey
Bendede aynı sorun oldu
Dosyaları atma atla atla dedim Geldik Xp format bölümüne bu defa burdan ilerlemio =)
Sonra Kızdım Komple sildim bi daha yüklemeye çalıştım , Cd i de öle bi Temizledim ki Eehhueu Bu defa Yükledi ^^
problemlerin başında gelen bu sorun , orjinal cd ile uğraşmadan çözülür.... emin olun.
quote:
Orjinalden alıntı: alwaysleader
Arkadaşlar Bilgisayara format atamıyorum yani tam diski biçimlendiriyor dosyaları kopyalamaya başlıyor zırt hemen şu dosyayı kopyalanamdı cdromda diskin olduğundan emin olun diyor yeni bi cd çektim acaba cd çizik mi diye gene olmadı bu sefer cd sürücüyü değiştirdim gene olmadı nasıl iş bi anlam vermiş değilim
Bendede geçende olmuştu o.Büyük ihtimalle cd den kaynaklanıyor.Ben cd yapmıştım yeni.Sen 0 cd bulabilirsen bide öyle dene derim copy cdler oluşturulurken hatalı olmuş olabilir Aslında en iyisi orjinali ama..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme