Şimdi Ara

xp format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda xp pro yuklu ama cd takip formatlamak istedigimde bir sure sonra hata verio.bi cok xp cdsi denedim herseferinde bende kurulu xp cd sini istio.bide xp yi formatlayıp win me yi nasıl kurarım me ile formatladım şimdi ne me yi nede xp yi tanımıyo ole kaldı bi yardım lutfen

• Merhaba

eger xp cd'si ile boot yaparak format atmaya çalıştığınızda bir süre sonra donup kalıyorsa o zaman sizin diskinizde fiziksel arıza olabilir.
    ayrıca verdiği hata, sizin orijinal xp cd'si mi yoksa. başka bir hata mı veriyor.

xp yi formatlayıp winme kurmak icin direk me cd'sinden boot ettirirseniz makineyi, otomatik olarak me kurulumu başlar, ve size sırası gelince eski işletim sistemini ne yapmak istiyorsunuz diye sorar. eğğer xp ntfs ise me kurmanız hayal. önce xp cdsi ile ntfs formatı fat formata çevirmelisiniz. xp cdsini takarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. kolay gellsin... biraz karışık oldu ama neyse..
  • önce HDD tamir onarım bakım programı edin ve HDD ne bi ZERO yaz ondan sonra fdisk veya format işlerine bakarsın

Harddiskin ne marka ise onun sitesinde HDD TOOL unu bulabilirsin

kolay gele

Sevgilerimle...
  • eywallah aga sagolasın bu winsows adamı kanser edio
  • dostum demokraside çareler dükenmez biliyorsun.
    1- senin cd romun bozuk olabilir belli noktadan sonra cd leri okumaz.
    2- hdd bozuk çok ağır ilerliyorsa hdd kesin bozuktur. alıp çöepe atacaksın :))
    3- f disk yap biliyorsan eğer önce xo boot cd bul bir tane f diskle sistemleri silersin direk.
    4- çirft ram varsa birini çıkar. tek parçaysa sorun olmaz ama çiftse çakışma yapabiliyor bellekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    raid'li sistemde format sorunu!
    17 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.