Şimdi Ara

xp formatı sonrası vista açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim pc'de xp ve vista yüklüydü. Xp yi formatladım ve formatlayınca boot olayından dolayı vistanın açılmayacağını biliyordum. Bunun için netten araştırma yapmıştım. VistaBootPro diye bir programla xpdeyken ayar yapınca vista açılıyormuş. Nasıl ayar yapılacağını öğrendim.
    neyse bu ayarları yapınca vista açılınca onda da EasyBCD programını kurup benzer işlemleri yapınca artık xp ve vista açma seçenekleri çıkıyormuş.
    Ben de bunun üzerine xpye VistaBootPro 3.3 programını kurdum ama çalıştırınca şu hatayı alıyorum

Neyse bu hataya birkaç kez tamam diyorum sonra şu çıkıyor

sürekli tamam tamam deyince program açılıyor programda hamle yaptıkça birinci resimdeki hata çıkıyor ben de tamam diyip duruyorum. Başarılı bir şekilde ayar değişikliklerimin yapıldığını söyleyen uyarıyı programdan almama rağmen hep xp açılıyor vista hiç açılmıyor. Ben de bunun üzerine vista dvd'si ile onarım yaptım bu kez de vista açıldı xp hiç açılmadı. EasyBCD ile xp'yi açmaya çalıştım ama nafile. Hiç hata vermeden onaylıyor ama nedense xp hiç açılmadı. Ben de en son sinirlenip c deki xp ile d deki vistayı silerek formatladım xp yükledim. Ama ben bu soruna çare bularak vistayı tekrar d ye kurmak istiyorum. Lütfen boot yedeği falan ne varsa yardımcı olun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.