Şimdi Ara

Xp Güncellemelerde Sorun Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM AŞAGIDA YAZAN GÜNCELLEMELERİM DE SORUN WAR YÜKLÜOM YÜKLEDİ DİO HEMEN ARDINDAN AYNILIARI TEKRAR ÇIKIO NEDEN OLABİLİR SİZCE SİTESİNDEN İNDİRDİM EL İLE DE KURDUM SORUN AYNI

Windows Server 2003 ve Windows XP x86 Üzerinde Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 ve 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2418241)
    Yükleme boyutu: 0 KB , 0 dakika (Karşıdan yüklendi; kurulmaya hazır)
    Bir saldırganın Microsoft .NET Framework çalıştıran Windows tabanlı bir sisteminizin güvenliğini aşmasına ve bilgilere erişmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayrıntılar...
    Bu güncelleştirmeyi bir daha gösterme

Windows Server 2003 ve Windows XP x86 Üzerinde .NET Framework 2.0 SP2 ve 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB983583)
    Bir saldırganın Microsoft .NET Framework çalışan Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini tümüyle ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayrıntılar...

Windows 2000, Windows Server 2003 ve Windows XP x86 İçin Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 ve .NET Framework 2.0 SP2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB979909)
    Dijital olarak imzalanmış içerik Windows tabanlı bir sistemde Microsoft .NET Framework kullanan bir uygulama tarafından kullanılırken bir saldırganın bu içerik üzerinde fark edilmeden değişiklik yapmasına olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayrıntılar...

Windows Server 2003 ve Windows XP x86 İçin Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 Güncelleştirmesi (KB982168)

• bendede bir netframe work dil paketinde aynısını yaptı önemsemedim onun haricinde ne var ne yok yükledim zaten

sırayla gidin ilk önce önemlileri sonra önerilenleri kurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.