Bildirim
XP home
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rahat ol bunlar şimdilik sadece fantezi -
bunu bana yüksek bi okulda bilgisayar eğitmeni bri anlattı kullandığı banlanmış şifreli bir me yüzünden microsofttan baya bi mail almış.Şuanda kullandığınız windows legal değildir diye.Sonra mahkemelik felan olunmush.Banada fantazi gibi geliodu şaşırdım duyuncada -
türkiyede ve dünyada kullanılan windowsların yüzde kaçı lisanslı bunu düşünmek lazım. özellikle türkiyede lisanslı kullanıcıların sayısı yüzde 35'i geçmiyor sanırım -
açıkçası bu tarz olayların olabileceğini tahmin ediyordum.Adamlar salak değiller milyonlarca dolarlık yatırımlarla dev yazılımlar oluşturan insanlar bazı şeylerin önlemini almadada açiz olamalılar diye düşündüm hep.Windowsların öncelikle kendini yaratanlara hizmet edebileceğini elbetteki göz ardı etmemek lazım.Ama benim tahminim sanırım bu adamlar herşeyin farkındalar sadece bizim gibi ülkelerde (oyunların audio cdlerin pazarlarda satıldığı yerlerde) işyerleri dışarısındaki yerlere karışmanın donkişotluk olabileceğini düşünüyo olmalılar .. -
tabii örneğin amerika gibi bir yerde 100 dolarlık bir windows paketi pek para değil -
amerikada da 100$ az para değil a dostlar,amerikada bazılarımızın radeon 9700 e filan verdikleri paraynan şavrole pikap filan alınıyo..günde 8$ a çalışan türk arkadaşlar var orda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X