Şimdi Ara

Xp Kurulum Hata Yardim Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Xp format Atarken Windows Kuru geçiyor hdd Bölmeye gelecek imleç orda takılıyor :(

Hdd Değiştirdim , Ram değiştirdim , CD rom Değiştirdim , Biosu güncelledim , Format CD lerinide Değiştirdim Bir Türlü yapamadim :((

Fakat Windows 7 Kurulumunu Hatasiz Bir şekilde yapıyor

Xp de Bir türlü O sorunu geçemedim :(

• Bilgisi olan yokmu arkadaslar
  • Hiç kimsenin bilgisi yokmu anlamadim
  • +++++
  • aynı gün içinde bu kadar fazla uplamanız saçma. günde 1 defa uplarsanız konunun ilk sayfada kalmasını sağlarsınız, günde 10 kere uplamak doüru değil.
    raminiz 1 gbden fazlaysa w7 de kalmanızı öneririm. sanırım hddleriniz sata ve xp cdniz sata sürücüleri görmüyor. İnternette bununla ilgili yazılar var. Biraz araştırırsanız sorununuzun çözümünü bulursunuz
  • Windows 7 Çok kasıyor... Sorunu henüz çözemedim sata sürücüsünü Gigabyte sitesinden indirdim nLite programı ile entegre ettim... Gene ön yüklemeleri yapıyor disk bölmeye gelecek İmleç orada takılıp kalıyor USB ile de denememe rağmen gene aynı sorunla Karşılaştım
    HDD Değiştirdim farklı bir HDD kullandım Olmadı 3 Adet 1GB DDR 400 Ram var Çıkarttım hepsni farklı Ramlar denedim Biosu Güncelledim,Sıfırladım IDE kablolarını değiştirdim Sıfır açtım taktım , CD Sürücüsünü değiştirdim Fakat Sorunu Çözmüş değilim

Yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar

Anakart Markasi : GA-K8NS (rev. 1.x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueReg

Merhaba arkadaşlar Xp format Atarken Windows Kuru geçiyor hdd Bölmeye gelecek imleç orda takılıyor :(

Hdd Değiştirdim , Ram değiştirdim , CD rom Değiştirdim , Biosu güncelledim , Format CD lerinide Değiştirdim Bir Türlü yapamadim :((

Fakat Windows 7 Kurulumunu Hatasiz Bir şekilde yapıyor

Xp de Bir türlü O sorunu geçemedim :(

arkadaşım aynı hata ile bende karşılaştım ama sorunu bulamadım . tek çare olarak ta win 7 yükledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Sistem update için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiren boot Mini Xp ile açmaya çalışıyorum Onunla'da açılmıyor Anakart ile ilgili bir sorun'mu var acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.