Şimdi Ara

xp pc kapanmama sorunu [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba xp sp3 işletim sistemi yüklü pc de bilgisayarı kapat dememe rağmen bilgisayar kapanmıyor, yeniden başlıyor.
    bios ayarlarını default yaptım güç seçeneklerine baktım olmadı yardımcı olursanız sevinirimm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yine kendi yöntemlerim sayesinde çözüldü;
    xp yükledim olmadı win 7 yükledim olmadı yani virüsle falan alakalı değil veya yazılımsal değil
    ramlari söktüm ekran kartını söktüm temizledim 10 dk kadar bekledim tekrar takıp açtım ve sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimm.s -- 9 Aralık 2013; 16:36:20 >

• yardımcı olabilecek yok mu ?
  • hiç mi bilgisi olan yok arkadaşlar yardımcı olunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimm.s

hiç mi bilgisi olan yok arkadaşlar yardımcı olunn

Bunun bir çok nedeni olabilir. en iyi ihtimalle işletim sisteminiz sağlamdır fakat artalanda çalışan bir program her defasında kapatılmak istendiğinde yanıt vermiyordur..
    Görev yöneticisinden programları izleyebilirsin gerekirse tek tek kaldırıp tekrar kurabilirsin birde anakartın sürücülerini güncellemeni öneririm.

Ya da

Denetim masasındaki güç seçeneklerini incele ve ayarla. Buradan da düzelme şansı olabilir.

Ya da

Registry First Aid" ile registerlerini onarıp düzeltebilirsıin daha sonra "Window Washer" ilede bilgisayarındaki gereksız dosyaları sılebılırsın sorun virus gıbı bıseyde olabılır sana sıtemını guncel bır virus koruma programıyla temızle bide son olarak "SUPERAntiSpyware Free Edition" programıyla trojan benzerı dosyaları temızlersen sorunun kalmayacagını dusunuyorum.

Ya da

Regedite gir.HKEY_Current_user>>>>Control panel>>>>Dekstop ve sağ tarafta power off active seçeneği var ona 2 kez tıkla değeri 1 yap ..

Ya da

Hiç bir şekilde düzelmediyse format at.

• teşekkürler arkadaşım ama gerek kalmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.