Şimdi Ara

Xp Sp2 İşletim sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar tüm birlgisayarlarıma windows xp sp2 yükledim... bir ara akın soft kafe takip programı kullandım... elektrik kesintilerinde bu program yüzünden hesap almakta zorlandım... bu yüzden tüm bilgisayarlarımda bu programı kaldırdım... Sorunumda bundan sonra başladı bilgisayar açıldıktan sonra mouseler işlemiyor bilgisayarların hiç bir fonksiyonu çalışmıyor... Ctrl-Alt+ Del yapım Windows Görev yöneticini açıyorum burdan bilgisayarı kapat ve oturum kapat yapıyorum bilgisayar düzeliyor... bu enim ve tüm müşterilerimin canını sıkıyor... buna bir çözüm bulamadım bilgisayarlara format attım yeniden sistem kurdum...Fdisk attım hatta önce Win Me kurdum sonra tekrar Xp Çevirdim. ama sorun devam ediyor değişen bir şey yok bunun çözümü nedir. sizce sorun neyden kaynaklanıyor... Xp den mi bilgisayardan mı yoksa başka bir teknik sorun mu yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılarımla

• bu sorunla karşılaşan yokmu yaa yada bilgisayardan anlayan

• sorun anlatığın kadarıyla tam olarak anlaşılmıyor, bu şekilde yardımcı omak çok zor, şuan cafe programları xp de sorunsuz çalışıyor, bilgisayaarında donanımsal sorunlar olabilir
  • kardeş setup ayarlarından biosu sıfırlamayı dene bir de,donanımsal hata da olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.