Bildirim
xp ve vista yüklü bilgisayarlara ağ kurmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her 2 bilgisayarıda aynı çalışma grubuna dahil etmelisin.bunun için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de.sorna bilgisayar adı sekmesine gel.ordan en alttaki değiştir butonuna bas.orda çalışma grubu yerine istediğin bişeyi yaz.aynı şeyleri 2.bilgisayarda da tekrarla.sonra her 2 bilgisayarada reset at.artık ağ bağlantılarım'dan birbirlerini görürler.unutmadan bunları yaptıktan sonra sürücülerine sağ tıklayıp paylaşım'ı etkinleştir. -
aynı ihtiyaç bende de var fakat çalışma grubu nerde onu bulamadım...
edit: buldum tmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celof -- 30 Ocak 2008; 21:54:20 > -
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail
her 2 bilgisayarıda aynı çalışma grubuna dahil etmelisin.bunun için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de.sorna bilgisayar adı sekmesine gel.ordan en alttaki değiştir butonuna bas.orda çalışma grubu yerine istediğin bişeyi yaz.aynı şeyleri 2.bilgisayarda da tekrarla.sonra her 2 bilgisayarada reset at.artık ağ bağlantılarım'dan birbirlerini görürler.unutmadan bunları yaptıktan sonra sürücülerine sağ tıklayıp paylaşım'ı etkinleştir.
Biz geçenlerde bunu denedik.Yİne olmadı.
Sorun Vista yüklü laptopdaki norton virüs programıymış -
tanıtamadım hala...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X