Şimdi Ara

Xp ve Win 7 de yaşadığım garip sorunlar... (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim kaç gündür üzerinde uğraştığım ve bir türlü nedenini anlamadığım bir sorunum var. Öncelikle şunları belirteyim bilgisyarım hem xp yüklü hemde win7 yüklü ikiside ayrı disklerde ama bootları ortak değil. bilgisayar açılırken "Boot Select" kısmından diski seçerek istediğim sistemi açıyorum. Makine de 3 tane disk var birtanesi 160 GB iki parça ikincisi 500 GB tek parça üçüncüsü 60 GB tek parça.. Gelelim soruna.

1. Sorun :
    Wİn 7 çalışırken (160 GB lık diskin 30 gb lık ilk partition da bulunuyor.) 30 gb da sadece 2,80 Gb boş alan gözüküyor. Win xp yi açtığımda aynı diskteki boş alan 19,2 Gb oluyor. win 7 çalışırken 17 gb lık alanı yok ediyor sanki tek bu bölümde değil diğer disklerde de boş alan farklılıkları oluyor hemde yabana atılacak gibi değil.

2. Sorun :
    Win 7de yüklediğim dosyalara win xp de ulaşamıyorumç. örneğin kopyala - yapıştır ile E sürücüsüne bir oyun attım win xp yi açtığımda o oyun yerinde yok tekrar win 7 ye döndüğümde hiç birşey olmamış gibi yerinde duruyor. Gizli dosyada değil zaten xp de gizli ve sistem dosyalarını göstermesi açık olarak ayarlı. sanki diskte kayıtlı değil gibi görünüyor. 1 sorunlada bu alakalı birşey sanırım....

3. Sorun :
    bunu sadece xpde yaşıyorum sadece facebooktaki videoları izleyemiyorum. ie 7 yüklü java ve flash son sürümleri yüklü firefox son sürüm ve son sürüm flash yüklü. bütün sitelerde sorunsuz video izliyorum bir tek facebook ta sorun yaşıyorum bunun nedeni nedir?

Yaşadığım sorunlar bunlar böyle bir durumlarla karşılan birileri varsa yardımcı olsun. Teşşekür ederim.

• yok mu yardimci olabilecek biri
  • güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Windows'un ilginç bir sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.