Şimdi Ara

Xp'ye Windows ME kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan makinemde XP kurulu ve harddisk ikiye bölünmüş durumda. XP C de kurulu ve D BOŞTA...

disket sürücüm olmadığından dolayı bana windows me için boot cd'si oluşturup onunla bilgisayarı açıp win me 'yi kurabileceğim söylendi. Bende internet winme çin boot indirdim ve boot cd'si kurdum.

onla bilgisayarı açtım. MSDOS ekranına windows XP'yi çalıştırmadan geldim. Buraya kadar bir sorun yok.

Daha sonra win me cd'sinide başka bir cd roma takıp (F'de) bunun üzerinden kur.exe'yi çalıştırdım. Daha sonra hemen şöyle bir yazı çıktı.

Windows kur çalışıtırlıyor.
    windows kur çalışabilmek için çalıştırılabilecek en geniş program boyutu değerinin en az 442368 bayt olmasını gerektirir diye bir yazı çıkıyor
    ve krumuyor.

Acaba sorun nerde ?

Bu yolu düzeltip geçip nasıl WİN ME'yi d'ye kurabilirim...

Teşekkürler...

• Sorunun çözümüne dair bilgisi olan yok mu ?
  • Windows me yi proğramlayanlar bile me nin adını anmak bile istemezlerken siz kurmak istiyorsunuz
    hemde vista nın üzerine
  • D'yi nasıl biçimlendirmiştiniz?
  • D'yi Fat İle biçimlendirdim...

Güzel kardeşim vista nerden çıktı yahu... :)

Ayrıca ben XP'nin üzerine kurmuyorum. diğer hardiskime ME kuruyorum...

Seçimime gelince çalıştırmam gereken bir programı XP de çalıştıramıyorum. Me'yi kurup çalıştırmam gerekiyor...

Keşke daha iyi okusaydın mesajımıda ondan sonra yorum yapsaydın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enema -- 27 Kasım 2006; 17:10:31 >
  • Xp ile beraber Me veya 98 kurulmuyor. Kabul etmiyor Xp. Ama önce Me veya 98 i kurduktan sonra Xp yi de diğer HD bölümüne kurabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.