Şimdi Ara

XP YE YÜKLENEN VİSTA TEMADAN GERİ DÖNEMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese.Xp ye vista teması yükledim(Yüklemez olaydım). Sonra tekrardan xp nin orjinal temasına dönmek istedim.Ancak bir sorunum var.Xp temaya kısmen dönebiliyorum.Sürücü ve dosya ikonları vista temada kalıyor.Ne yaptıysam olmadı.Mesela dosyaya sağ tıklayıp simge değiştir diyorum,açılan menüde görülen simge normal dosya ikonu.Ama bilgisayarda vista dosya ikonu görünümünde çıkıyor.Biraz karışık gibi ama çözemedim.Aşağıda resim var konuyla ilgili.Başlat çubuğu xp ikonlar vista temada....

XP YE YÜKLENEN VİSTA TEMADAN GERİ DÖNEMEME SORUNU

• beş dakka once vistamizer 2.0.0 kurdum ve program ekle kaldırdan geri kaldırdım. masa ustu icon lar arası mesafe biraz acık onun dışında anormal hiç bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: turank

beş dakka once vistamizer 2.0.0 kurdum ve program ekle kaldırdan geri kaldırdım. masa ustu icon lar arası mesafe biraz acık onun dışında anormal hiç bişi yok

bende öyle değil işte.resimde de görüldüğü üzere ikonlar vista ama başlat çubuğu xp.ben xp temaya dönmek istiyorum dönemiyorum.İkonlar vistada kaldı.
  • bende de aynı problem format attıktan sonra olmuştu, üşenmedim bi format daha attım, çözüldüydü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamurun

bende de aynı problem format attıktan sonra olmuştu, üşenmedim bi format daha attım, çözüldüydü...

desene bu iş formata doğru gidiyor :((
  • Format atmanıza gerek yok. Kaldırırken bütün işlemleri kapatıp öyle kaldırmanız gerekiyordu. Bu sorunun en büyük nedeni bu. Şimdi kurduğunuz temanın ismini aratın ve ne bulursa silin. Büyük ihtimal windowsun içinde bir klasörü var. Onu ve diğer artıkları sildiğinizde sorun düzelecek. Aynı sorunu bende yaşamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Format atmanıza gerek yok. Kaldırırken bütün işlemleri kapatıp öyle kaldırmanız gerekiyordu. Bu sorunun en büyük nedeni bu. Şimdi kurduğunuz temanın ismini aratın ve ne bulursa silin. Büyük ihtimal windowsun içinde bir klasörü var. Onu ve diğer artıkları sildiğinizde sorun düzelecek. Aynı sorunu bende yaşamıştım

teşekkürler deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanılmıosam vista antracite yuklemissin bende yükledim ve not defterini çökertti formatladım pc yi

xp cd sini (service pack kacsa) surucuye yerlestır sonra baslat calistıra sfc /scannow yaz duelir

ha sp kac oldugunu bilmiosan bilgisayarım sağ tık özellikler den bakabilirsin

ha vistamizer yükleyenler de söle yapsınlar masaüstü bos bi yere sağ tık yapın özellikler diyin görünüm sekmesine gelin gelismis butonuna tıklayın sonra öğe sekmesinden simge aralığı (yatay)'ın boyutunu 43 yapın ve masaüstü bos bi yere sağ tık yapın yenile yapın ardından görev cubuguna doğru okunuzu sürün ve maus sağ tık görev cubugunu kilitle tikini kaldırın sonra tekrar okunuzu görev cubuguna dogru sürün ve tekrar sağ tık görev çubuğunu kilitle tikini tekrar koyun ve bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 26 Nisan 2011; 16:22:34 >

• oldukca detaylı anlattım dimi

ama en ince ayrıntısına kadar anlattım walla deneyin olacaktır

ha vista anthracite ykleyenler sfc /scannow a bile gerek yok c:\WINDOWS a gelin orda reico diye bi dosya var ona çift tık yapın muhtemelen düzelecektir olmazsa tek çare sfc /scannow yada format
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.