Şimdi Ara

Xp Yükledim, LoL yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni format attım xp yükledim fakar League of Legens launcher a tıkladığımda hiç bi tepki vermiyor sorun ne olabilir?

• Bilmem bir bilene sormak lazım.
  • Ne güzel.
  • İki bilen kişide olabilir, üç , dört .. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TykiiMykk

Yeni format attım xp yükledim fakar League of Legens launcher a tıkladığımda hiç bi tepki vermiyor sorun ne olabilir?
    Çift tıklamayı dene.
  • Şaka bi yana ciddiyim beyler ne yapabilirim ? Fikri olan yok mu?
  • XP mi?

Şaka bir yana ben de bilmiyorum ama xp zaten bu tarz hatalar çıkarmasıyla meşhur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yönetici olarak çalıştır'ı işaretle veya sağ tuş yaparak girmeyi dene.Olmazsa , Bilgisayarım > Özellikler > Sistem koruması > Gelişmiş > Performans-ayarlar'a bas.Ekleden lol.exe'yi ekle.-bunu vistayla karıştırmış olabilirim bir dene bakalım.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Yönetici olarak çalıştır'ı işaretle veya sağ tuş yaparak girmeyi dene.Olmazsa , Bilgisayarım > Özellikler > Sistem koruması > Gelişmiş > Performans-ayarlar'a bas.Ekleden lol.exe'yi ekle.-bunu vistayla karıştırmış olabilirim bir dene bakalım.-

Vistayla karıştırdın heralde. Yine de teşekkürler.
  • önce lol yükle sonra xp yükle ?
  • .NET Framework 3.5/4
    Microsoft C++ Redistributable yüklü olmadığından sorunla karşılaşıyorsundur.
    Birde teknik bir sorunla karşılaştığında dh de yardım aramak yerine google'ı ve kendi sitesini kullan oyunun.Malum burda şakacı insan çok ama yardım etme eğiliminde olan pek kimse yok.
  • Bu devirde xp ,why?
  • bende xp kullanıyorum problem yok tüm driverları yüklediğine emin ol sharder model 2 ekran kartı var en düşük grafiklerde kasmadan oynuyorum
  • Dostum bendede xp var (15 dakika sonra 7 olacak) fakat hiç sorun çıkmadı. (Oyunda çıkan 4 farklı hata hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDarkus

Dostum bendede xp var (15 dakika sonra 7 olacak) fakat hiç sorun çıkmadı. (Oyunda çıkan 4 farklı hata hariç)

Oldumu bari?
  • Xp güncellemelerinin hepsini kur ondan sonra dene.
  • bende xp kullanıyorum düne kadar herkes kullanıyordu xp candır yav
  • net framework falan kur hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

bende xp kullanıyorum düne kadar herkes kullanıyordu xp candır yav

Yoo qnq ben dünde 7 kullanıyodum ?
  • Yıl 2012 Xp kullanan var. Demin W8 tekrar kurdum. (Ufak sorunlardan dolayı bir süre W7 kullanmak zorunda kalmıştım.) Jet hızında mübarek.

Net fx 4.5 4.0 3.5 sp1 kur.

Vcredist_x86 kur.

Adobe air kur.

dxwebsetup kur.

Driverlerini kur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.