Şimdi Ara

xpde şifrelenmiş klasörümü nasıl açabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba xp pro da 2.partition üzerinde şifrelenmiş klasörler varken sistem çöktü formatlandı sistem yüklendi fakat şifreli klasörlere erişim izni vermiyor elimde sertifika vb. hiç bişey yok duyduğuma göre 3. parti yazılımlarla olabilirmiş bu mümkünmü acaba çünkü başka bi duyumuma göre yolu yokmuş giden gitmiştir diyorlar. ama bazı kişiler ise ücret karışılığında bu olayı çözebileceklerini söylediklerine duydum bu yüzden 3. parti programlarla çözülebilir diye düşünüyorum. içindeki bilgiler çok önemli o yüzden kimseye yuaptıramam şimdiden teşekkürler
    bu konuda bilgi talep ediyorum
    teşekkürler

• Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir yöntem işe yarıyordu. Öncelikle güvenli kipte açıyorsun ve şifreli klasörü sağ tıklayıp ıkan menüde güvenlik tabına giriyorsun ve klasöre erişim için o anda kullandığın hesabı gösteriyorsun ve klasöre girebiliyordun. Bir başka yöntem şöyle olabilir, aynı kullanıcı hesabı ve şifresiyle yeni bir hesap açıp güvenli kipte klasöre erişmeyi dene. Aynı windows aynı donanımda aynı şifrelemeyi yapmalı.
  • Her kurulumda farklı SID anahtarı veriyor ve şifrelemeyide bu SID anahtarına göre yapıyor yani aynı kullanıcı adı ve şifreyle yeni bi oturum açsam bile şifreyi iptal edemem dostum fikirlerin teşekkürler
  • BUradaki programı kullanabilirsin:

Unlocker
    http://www.inndir.com/program.php?id=33799
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.