Şimdi Ara

Xpeira z satılıp iphone 5 alınır mı ? Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok temiz,sorunsuz bi Xperia z sahibiyim.Beyaz bir iphone 5 almak istiyor canım.Sizce bu mantıklı olur mu,olmaz mı,neden ? İki cihazı da kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi ?

• Degmez. Ki bunu xperia zyi sevmeyen biri olarak soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 cihazı da kullandım. Yadırgar ama alışırsın. 5s daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atilla kardeşim neden değmez sence ? eceroz kardeşim sence neden değer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

Çok temiz,sorunsuz bi Xperia z sahibiyim.Beyaz bir iphone 5 almak istiyor canım.Sizce bu mantıklı olur mu,olmaz mı,neden ? İki cihazı da kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi ?

hic bulasma yazik etme parana

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    neden peki?
  • ben z yi satıp i5 aldım
    Sony nin sürekli model değiştirmesi çok canımı sıktı Apple in da tam tersi cihazlara sahip çıkması nedeniyle değiştirdim
    gayette güzel oldu boyut olarak i5 tam istediğim boyutlarda
    ios işletim sisteminin rahatlığı da bu Kararda etkili oldu tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer androidde kalmak isterseniz g2 alın ios stabilitesi isterseniz ip alın ama biraz daha bekleyip ip5s al derim

• yazık günah ya. bu kadar tüketim çılgını olmayın. zaten elinde neredeyse 2 bin liralık telefon var. yok ios stabil felan deme 10 salise gecikse olay çıkıyorlar sanki telefonda dünyanın hayrına geçecek iş yapıyorsunuz boş boş oyun oynuyosun. git onun yerine spor yap , el becerisiyle uğraş ne biliyim sanata yönel , yeşil çevre kur , bağ bahçe oluştur. dünyanın hayrına geçin. bir şeyler tamir etmeye çalışmak lazım , bozulunca atmamak lazım. telefonu da telefon gibi kullan , zaten elindeki cihazın fotoğraflarıda süper daha ne istersiniz ki , böyle ha bire telefon yenilemek felan tüketim çılgınlığı geliyor bana. sadece tavsiyedir bu mesaj yanlış anlaşılmasın. senin elindeki telefon fiyatı için 3 ay boyunca günde 14-15 saat çalışan insanlar var yazık günah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

yazık günah ya. bu kadar tüketim çılgını olmayın. zaten elinde neredeyse 2 bin liralık telefon var. yok ios stabil felan deme 10 salise gecikse olay çıkıyorlar sanki telefonda dünyanın hayrına geçecek iş yapıyorsunuz boş boş oyun oynuyosun. git onun yerine spor yap , el becerisiyle uğraş ne biliyim sanata yönel , yeşil çevre kur , bağ bahçe oluştur. dünyanın hayrına geçin. bir şeyler tamir etmeye çalışmak lazım , bozulunca atmamak lazım. telefonu da telefon gibi kullan , zaten elindeki cihazın fotoğraflarıda süper daha ne istersiniz ki , böyle ha bire telefon yenilemek felan tüketim çılgınlığı geliyor bana. sadece tavsiyedir bu mesaj yanlış anlaşılmasın. senin elindeki telefon fiyatı için 3 ay boyunca günde 14-15 saat çalışan insanlar var yazık günah.

Üslubunuz çok güzel, eyvallah.

• Pişman olabilirsin. Ben bir ara satıp 5s alacaktım ama arkadaşımda inceledim para verilmez hocam emin ol.
    Xperia z kadar sağlam değil bir kere. Ayrıca o geniş ekran rahatlığı da farklı bir durummuş inceleyince anladım uzun süreli.
    Ben z1 alabilirdim aslında ama z den z1'e geçmek aptallık biraz benim açımdan, o yüzden z2 düşünürüm tasarımı bozmaz ekranı büyültür çerçeveyi daraltırlarsa.
    Ya da kasa aynı kalsın en azından ekran büyüsün o çerçeveler gitsin. Çünkü Sony gerçekten çok kaliteli marka. Z1 aldı arkadaşım inceliyorum tasarım harikası ya.
    En ufak bir yerinde tasarım açısından malzeme açısından aptal bir durum yok.
  • cevaplar için teşekkürler herkese
  • kesinlikle değmez. bi kere xperia z nin ekran boyutu ve telefonun kendi boyutu tam kararında. ip5 küçük gelir sana xperia z den sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.