Şimdi Ara

xperia 10 mu samsung galaxy s mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lütfen yardım edin iki telefonu çok arastırdım ama karar veremedim sizce hangisi ve nedenlerinide yazarsanız sevinirim .. bide görünüş olarak hangisi güzel?? iyi aksamlar iyi forumlar..

• Görünüş olarak kişiden kişiye değişir
    incele...

youtube.com/watch?v=rTOi82o56Tc

youtube.com/watch?v=rF7VAfZeT9k

youtube.com/watch?v=XcUfCpd_Ip4

youtube.com/watch?v=6Plh8NqgDzQ

youtube.com/watch?v=jR87Imj3OQM

youtube.com/watch?v=Dt--uJ_cQt0

youtube.com/watch?v=m9IHxszGjAM

• tesekür ederimde ben bunların hepsini izledim ama karar veremedm galaxy s nın ekranı daha iyi gibi ama şekil olrkda xperia gibi gelio bana ben fazla özelklerinide kullanmıom program fln yüklemiyom yani..
  • telefon olarak galaxy s çok daha üstün bir telefon.tasarım olaraksa x10 çok daha iyi...
  • işde sorun orda artık gözümü kapatım sececem heralde o noktaya geldim nerdeyse:D
  • galaksi s.nin rami biraz daha fazla ordan kazanıyor ama ben x10 alırdım dokunmatigi daha kaliteli...
  • hmm birinin dokunmatığı iyi birnin ekran görüntüsü çok daha iyi birinin tipi güzel amaaaannnn uzarda gider yaa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Samsung Galaxy S ya da SL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayalım toplu olarak

galaksy s --------- -------------------------------------------------------------------x10

daha canlı ekran ------------------------------------------------------------------ daha iyi dokunmatik

daha fazla ram( ama sanırım kullanılan free ram aynıydı) ---------------------daha şık tasarım

daha güncel versiyon----------------------------------------------------------------daha iyi kamera

aradaki farklar böyle gibi keske galaksideki ram x10da olsaydı 10da eksik dedigim tek eksik 512 - 388mb arasındaki ram farkı okadar
  • sen olsan hangisni alırsın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

sayalım toplu olarak

galaksy s --------- -------------------------------------------------------------------x10

daha canlı ekran ------------------------------------------------------------------ daha iyi dokunmatik

daha fazla ram( ama sanırım kullanılan free ram aynıydı) ---------------------daha şık tasarım

daha güncel versiyon----------------------------------------------------------------daha iyi kamera

aradaki farklar böyle gibi keske galaksideki ram x10da olsaydı 10da eksik dedigim tek eksik 512 - 388mb arasındaki ram farkı okadar

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=2964
    burda aralarında birçok fark olduğunu görebilirsin.sadece ram farkı yok ayrıca dokunmatiği galaxy s ten daha iyi değil x10 un...

• ben o sitede yazanları türkçeye ceviremiyorum malesef:D xperia 10 için yeni güncelleme gelecek diyiyolar ama gelince acıklarını kapatır mı:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyurt06

ben o sitede yazanları türkçeye ceviremiyorum malesef:D xperia 10 için yeni güncelleme gelecek diyiyolar ama gelince acıklarını kapatır mı:S

güncelleme ile özellikle video performansı artacak ve elbette ürün daha iyi hale gelecek...
  • çok soru sordm kabul ama peki ekran görüntüsü düzelirmi yani teknik olrak böle bişi mümkünmüdür cünkü suanki haliyle galaxt s in ynaında ekranı çok sönük kalıyor
  • Ekran x10 da 65K.Android 1.6 dan kaynaklanıyor.

Galaxy daha pahalı
    X10 şu an Android 1.6 sürümlü ama 1 aya varmaz 2.1 güncellemesi gelecek.
    Sonra da 2.2'ye güncelleneceği söyleniyor.

Kamera,HD video kaydı ile X10 diyorum bende.Daha fazla para verme bence)700 tl ye x10 bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Ekim 2010; 21:07:28 >
  • x10 çok yakışıklı, galaxy de ise hiç tip yok. Ben kesinlikle x10 derim.
  • gorunus istiyorsan x10
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyurt06

çok soru sordm kabul ama peki ekran görüntüsü düzelirmi yani teknik olrak böle bişi mümkünmüdür cünkü suanki haliyle galaxt s in ynaında ekranı çok sönük kalıyor

ekran güncelleme ile gelişmez.senin için tasarım mı önemli yoksa tel özelliklerimi ona karar ver.galaxy s çok daha iyi bir telefon ve ekranı çok daha iyi...
  • benım için görüntü biraz daha önemli ama ekran güncellemeyle düzelir diyiyolar onu anlamadım bende:S
  • ekran guncelleme ile gelismez dogru diyorsun ama telefondaki durum oyle degil kullanılan ekran 16m renk destekli bir ekran fakat android 1,6 işletim sistemi sadece 65k renk gostere bilme yetenegine sahip bu yuzden telin ekranı donanım olarak 16m renk olsada yazılım olarak 65k da sınırlanmıs durumda guncellemeden sonra ekran 16m renk olucak. x10 cok guzel tek eksigi multi touch olmayısı ekranının bunun dısında ben cok begendim cihazı 8mp kameraya guncellemeden sonra hd video kaydı eklenicek.
  • o zaman var olan bir şeyi sadece içinde yüklü olan işletim sisteminden dolayı biz göremiyoruz yeni gelen güncellemeyle bu durum hal olur o zaman multi touch da olamyı versin bizde seceneklerden resmi falan yakınlastırırız çok mu zor:D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.