Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 0:38:33 >
  • Telefon Nedir Flashtool sürümü kaç kullanıyorsun ???
  • merhaba öncelikle. bu konuda çok yeniyim.2 gündür bu konuyu inceliyorum xperia pro m var... en sonunda mesajlarda yazılanları takip ederek 0.42 li sürüme döndüm ve rootlamayı başardım... şimdi işlemci hızını artırmak istiyorum..ve de değişik arayüzler fln istiyorum telefonumda... farklı kernel yüklemek gerekiyormuş anladığım kadarıyla.. mesaj 4 te bu telefona göre kernel yok .nerden bulucam.nasıl yapmam gerekiyor.yardımcı olurmusunuz. teşekkürler.
  • xperia pronun kernellerini bu bölümden bulucaksın cihaz arc ve arc s ile aynı donanımlara sahip olduğundan ayrı bir bölümü yok

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=965
  • benim telefonum sony erricson arc s ben telefonumu ıcs ye yükselttim fakat sonradan çok pişman oldum şimdi ise geri düşürmek istiyorum fakat bootloader kapalıyken düşürme işlemini yapın yazmışsınız benim telefonumda bootloader açık fakat ben açmadım, bootloaderi kapatmak garantiden çıkmasına sebep olabilir yazmışsınız o yüzden bootloader açıkken sürümünü düşürsem bişey olur mu? lütfen bu konuya bi açıklık getirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • beyler ben bu konuda yeniyim x8 var bende rootladım telefonu ama rom yüklemek için unlock yapmak gerekiyormuş benim telefon 11w29 ben rom yükleyemezmiyim
  • Arkadaşım öncelikle bu anlatımın ve konuyu takip etmeye devam ettiğin için teşekkürler. Emeğine sağlık.

Benim tel neo v 2.3.4 root'lu şimdi ben şu linkdeki romu kurmak istiyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614562

Bu romun android sürümü jelly bean 4.1.2 sanırım.
    Şimdi ben bu roma geçmek için önce telefonu unroot yapıp sonra güncellemem gerekiyor ya işte hangi sürüme güncellemem gerekiyor?

Romun sürümü olan 4.1.2 ye mi yoksa ICS ye mi? Birde neo v için JB güncellmesi gelmedi sanırım o nasıl olacak?

Son olarak da tavsiye edebileceğin başka sorunsuz rom var mı? Ben en stabil bunu buldum çünkü.

Şimdiden teşekkürler...

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1600165 mesela bu linktekini direk yükleyebiliyor muyum.yoksa ics mi yüklü olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iiyayaa

benim telefonum sony erricson arc s ben telefonumu ıcs ye yükselttim fakat sonradan çok pişman oldum şimdi ise geri düşürmek istiyorum fakat bootloader kapalıyken düşürme işlemini yapın yazmışsınız benim telefonumda bootloader açık fakat ben açmadım, bootloaderi kapatmak garantiden çıkmasına sebep olabilir yazmışsınız o yüzden bootloader açıkken sürümünü düşürsem bişey olur mu? lütfen bu konuya bi açıklık getirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Kapatman daha iyi olur konun 5. Mesajında anlatım ve kapatmak için relock-bootloader.ftf dosyası mevcut

U23@
    Linkteki rom cyanogen 10 tabanlıdır kurmak için bootloader açık olucak cihazda ıcs son sürümü 587 yüklü ve konuda verilen kernel
    yüklenecek

Ealttin@
    Konuda kurulum yazıyor ama basitçe yazayım

Ics mi gb olanı yükleyecegine karar ver

Gb için gb 2.3.4 ün 62 ile biten sürümü

Ics için 4.0.4ün 587 biten sürümünü yükleyeceksin

Bootloaderi açıp uygun kerneli atıp
    Cwmden romu yükleyeceksin
    Wifi de problem olursa konuda verilen wifi modulu kuracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Kasım 2012; 13:50:43 >

• S.a arkdaşlar. şimdi bende bi xperia x10i var imei klonlu. 2.3.4 rom atsam imei silinir mi ?
  • % 90 silinir imei. Denemek sana kalmış
    Eski sony ericssonlarda siliniyordu ;-)

• 62 sürümünde wifi kopması yaşayan var mi ben deniyorum hiç kopma olmadi ama ics de iki versiyonda da wifi sürekli kopuyordu sırf bu yüzden gingerbreade devam;-)
    edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 27 Kasım 2012; 15:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

62 sürümünde wifi kopması yaşayan var mi ben deniyorum hiç olmadi ama ics de iki versiyonda da wifi sürekli kopuyordu sırf bu yüzden gingerbreade devam;-)

ben gbde hiç bağlanamıyordum ki wifiye
  • şimdi işin enteresanlıgı şurda hocam :) ben bu cihazı 2.3 olarak kullanıyodum bi anda hizmet yok demeye başladı cihazı telefoncuya götürdüm urrastım cabaladım düzeltemedim. onlarda orjinal haline dönderip imei atmışlar üzerindeki imei silinmeden rom atma gibi bi şansımız yokmu ? .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

benim telefonum sony erricson arc s ben telefonumu ıcs ye yükselttim fakat sonradan çok pişman oldum şimdi ise geri düşürmek istiyorum fakat bootloader kapalıyken düşürme işlemini yapın yazmışsınız benim telefonumda bootloader açık fakat ben açmadım, bootloaderi kapatmak garantiden çıkmasına sebep olabilir yazmışsınız o yüzden bootloader açıkken sürümünü düşürsem bişey olur mu? lütfen bu konuya bi açıklık getirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Kapatman daha iyi olur konun 5. Mesajında anlatım ve kapatmak için relock-bootloader.ftf dosyası mevcut

U23@
    Linkteki rom cyanogen 10 tabanlıdır kurmak için bootloader açık olucak cihazda ıcs son sürümü 587 yüklü ve konuda verilen kernel
    yüklenecek

Ealttin@
    Konuda kurulum yazıyor ama basitçe yazayım

Ics mi gb olanı yükleyecegine karar ver

Gb için gb 2.3.4 ün 62 ile biten sürümü

Ics için 4.0.4ün 587 biten sürümünü yükleyeceksin

Bootloaderi açıp uygun kerneli atıp
    Cwmden romu yükleyeceksin
    Wifi de problem olursa konuda verilen wifi modulu kuracaksın

bootloaderi kapatırsam telefon garantiden çıkar mı?

telefoncular yaparmı sürüm düşürme işlemini?

sürüm düşürme işmeni yaptıktan sonra root yapmak zorundamıyız?

bootloader unlock allowed:Yes yazıyor bu bootloaderin açık olduğumunu yoksa açılabileceğinimi söylüyor böyle yazıyosa bootloaderi kapatmadan sürüm düşürme işlemini yapabilirmiyiz?
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iiyayaa -- 27 Kasım 2012; 19:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: u23

Arkadaşım öncelikle bu anlatımın ve konuyu takip etmeye devam ettiğin için teşekkürler. Emeğine sağlık.

Benim tel neo v 2.3.4 root'lu şimdi ben şu linkdeki romu kurmak istiyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614562

Bu romun android sürümü jelly bean 4.1.2 sanırım.
    Şimdi ben bu roma geçmek için önce telefonu unroot yapıp sonra güncellemem gerekiyor ya işte hangi sürüme güncellemem gerekiyor?

Romun sürümü olan 4.1.2 ye mi yoksa ICS ye mi? Birde neo v için JB güncellmesi gelmedi sanırım o nasıl olacak?

Son olarak da tavsiye edebileceğin başka sorunsuz rom var mı? Ben en stabil bunu buldum çünkü.

Şimdiden teşekkürler...

Bir de bu linkte şöyle bir uyarı verilmiş bu ne demek oluyor?

"Don't forget to flash gapps (Google Now to be specific) to get Nav ring"

Ve nasıl yapılır?

Teşekkürler...

• quote:

bootloaderi kapatırsam telefon garantiden çıkar mı?

telefoncular yaparmı sürüm düşürme işlemini?

sürüm düşürme işmeni yaptıktan sonra root yapmak zorundamıyız?

bootloader unlock allowed:Yes yazıyor bu bootloaderin açık olduğumunu yoksa açılabileceğinimi söylüyor böyle yazıyosa bootloaderi kapatmadan sürüm düşürme işlemini yapabilirmiyiz?
    şimdiden teşekkürler

bootloaderi kapatman sürümü düşürebilirsin ancak Kapatman daha sağlıklı olucaktır açık olunca Sony den güncelleme alamazsın

telefoncularda yapar ancak kendin yapabilrisin 5. mesajda yazılım yükleme anlatımı ve bootloadeir kapatma anlatımları var

quote:

Orijinalden alıntı: u23

Bir de bu linkte şöyle bir uyarı verilmiş bu ne demek oluyor?

"Don't forget to flash gapps (Google Now to be specific) to get Nav ring"

Ve nasıl yapılır?

Teşekkürler...

Romu yükledikten sonra Gapps yani google Uygulama paketini yüklemeyi unutmayın diyor ...
    konuda dosya verilmiştir verilen zipli Gapps dosyasını CWM den yükleteceksin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Kasım 2012; 20:33:58 >

• son bi soru sürüm düşürme işlenimden sonra root yapmak zorunda mıyız yapmasakta olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iiyayaa -- 27 Kasım 2012; 22:26:03 >
  • Root özellğini kullanmayacaksan gerekmez sana kalmış bir şey....
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.