Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

hım Cihazında sorun yok o romu bootloaderi kapalı şekilde yükleyen 10 kişiden 9 da olan sorun Cihazı Kapat Flashtooldan yazılım at sorun düzelir...

Hocam öyle olduğunu biliyorum yapıcam ama telefonu USB ile bağlayınca flashtool görmüyor telefonu device disconnect yazıyor görmüyor yani

Cihazı Sony Update Servise (SUS) ile güncellediğinizde cihaz var olan son resmi güncelleme ile açılacaktır.

Bu sayfadan indirebilirsiniz

• birşey daha danışayım ..yanlıs bişi yapmak istemiyorum kusura bakmayın...

kernel değiştirdiğimde atıyorum super stoc kernel yüklediğimde yaptıgım değişiklikler ve sildiğim apk lar ne olur? yoksa her kernel kendi programlarıyla mı geliyor benim değişiklikler gidiyor mu?
  • herkese iyi forumlar neo v cihazıma root attım fakat bazı programları sd karta atamıyorum(igo gibi). bir çaresi var mıdır?
  • Xperia Neo için Bootloaderin açılıp açılamayacağını nasıl anlayabilirim?
  • bootloaderi açtım. farklı kernel, farklı rom yükledim, ama beğenmedim. ics stock rom'a dönmek istiyorum. nasıl yapabilirim? bunu yaparken bootloaderi kapatmam gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Xperia Neo için Bootloaderin açılıp açılamayacağını nasıl anlayabilirim?

konunun ilk sayfasının 3. mesajında anlatılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

11W27 yazıyor benim telefonun arkasında. bootloader kilidi açılamaz mı şimdi?
  • Orochi hocam Xperia X10 cihazıın bootloader kilidini flashtool ile kolay bir şekilde kaldırdım.
  • quote:

ben Yazdım Okumak veya Okumamak Size kalmış

orochi hocam anlatım çok güzel herşeyi yaptım ve cihazım rootlu rom da attım eline emeğine sağlık. yanlız bir prıblemim var konuda belirttiğin programla cwm yükledim. şimdi cwm ye giremiyorum. açılırken ses + tuşuna basıyorum bikaç kere açılmıyor. ne yapabilirim? iyi günler dilerim
  • quote:

quote:

quote:

11W27 yazıyor benim telefonun arkasında. bootloader kilidi açılamaz mı şimdi?

Hocam bide sen baksan?
  • quote:

Telefondan arama ekranın şu kodu giriyoruz *#*#7378423#*#*
    çıkan menuden Service info > Configuration > Rooting Status giriyoruz çıkan sonuç aşağıdaki gibi ise bootloader klidini açabilirsin en basit kontrol budur
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiX
    Orochi hocam Xperia X10 cihazıın bootloader kilidini flashtool ile kolay bir şekilde kaldırdım.

Daha önce X10 kullanmadığım için 2010 cihazları için yaptığım anlatımlar alıntıdır deneme şansım olmadı Hayırlı Olsun ...

quote:

Orijinalden alıntı: kolombo_449

quote:

ben Yazdım Okumak veya Okumamak Size kalmış

orochi hocam anlatım çok güzel herşeyi yaptım ve cihazım rootlu rom da attım eline emeğine sağlık. yanlız bir prıblemim var konuda belirttiğin programla cwm yükledim. şimdi cwm ye giremiyorum. açılırken ses + tuşuna basıyorum bikaç kere açılmıyor. ne yapabilirim? iyi günler dilerim

CWm xrecoverydan yüklediysen Ses açma tuşu ile cwm girersin ama X-parttan yüklediysen Home veya Menu Tuşudur benim cihazda Xpart sorun çıkardığı için ben Xrecovery ile yüklüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: kolombo_449

herkese iyi forumlar neo v cihazıma root attım fakat bazı programları sd karta atamıyorum(igo gibi). bir çaresi var mıdır?

marketten Link2SD programını indir Programı açıp ayarlarından Kurulum Yerini SD kart olarak göster daha sonra Ayarlar-uygulamalar bölümünden sd taşıyacağın tüm uygulamaları taşıyabilirsin Link2sd yaptığın ayar sonucunda kurulan tüm uygulamalar SD kurulur sorun çıkar uygulama olursa onu tel belleğine taşırsın ...

quote:

bootloaderi açtım. farklı kernel, farklı rom yükledim, ama beğenmedim. ics stock rom'a dönmek istiyorum. nasıl yapabilirim? bunu yaparken bootloaderi kapatmam gerekir mi?

Konun 5. mesajındaki Bootlaoder kapatma işlemini yapıp Flashtool cihazına rom atman yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 7 Nisan 2013; 11:20:01 >

• Hocam o menü açılmıyor ya onu nasıl açabilirim acaba?
  • Cihazında Orj Rom Yüklü ise açılması gerekir
  • Uzun zamandır rom işleriyle falan uğraşmıyordum o arada pcyi falan değiştirdim şimdi 64 bit win8'e fastboot tanıtamıyorum driver falan nereden bulabilirim?
  • Driverlar imzasız oldugündan yapıyor googledan
    Win8 sürücü imza kontrolunu kapatma diye araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Driverlar imzasız oldugündan yapıyor googledan
    Win8 sürücü imza kontrolunu kapatma diye araştır

Denedim olmadı teşekkürler yine de
  • Orjinal rom yüklü değil
  • KadirŞahin@
    Bunu system/app atıp izinlerim rw-r-r ayarlayıp teli kapatıp açıp gır servis menusune
    https://www.box.com/shared/928uj0t52hv3odth5e1c

• quote:

KadirŞahin@
    Bunu system/app atıp izinlerim rw-r-r ayarlayıp teli kapatıp açıp gır servis menusune
    https://www.box.com/shared/928uj0t52hv3odth5e1c

Eyv. hocam hemen bakıyorum. izinleri rw-r-r nasıl ayarlıcaz?
  • Dosyayı root explorer ile kopyalayınca
    Dosyanın üzerine basılı tutup permisson seçip
    Çıkan ekranı aşagidaki gbi yap

S seçili x boş

SSX
    SXX
    SXX

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.