Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi Yeni Güncellemeler Sertifikalandı... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sertifikalandi diye herkese gelmesi gerekmiyor diyor sony yetkilileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Sertifikalandi diye herkese gelmesi gerekmiyor diyor sony yetkilileri.

herkes değildir o,bölge bölge gönderiyolar bazı ülkelerde daha android 4.0 bile yok,bakalım bize gelcekmi bu 4.1.b.1.13 müdür nedir :D
  • bayadır bakmıyordum az önce baktım Mar 20, 2013 tarihli ARC S ve WT19i içinde 4.0.2.A.0.84 sertifikalanmış :) Ama Sony Daha önce duyurduklarını yayınlamadı Devamlı Olarak yeni güncelleme çıkarıyor ama dağıtmıyor
    Sony Allah Belanı versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 9 Nisan 2013; 2:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

bayadır bakmıyordum az önce baktım Mar 20, 2013 tarihli ARC S ve WT19i içinde 4.0.2.A.0.84 sertifikalanmış :) Ama Sony Daha önce duyurduklarını yayınlamadı Devamlı Olarak yeni güncelleme çıkarıyor ama dağıtmıyor
    Sony Allah Belanı versin

Ama sanırım Custom ROM'lara girdi bu güncellemeler. Benim merak ettiğim acaba .13'te adeno 205 vb sürücüler güncllenir mi?
  • Adreno 200 serisi için En son Sürücüler yayınlandı Rootlu cihazlara yükleniyor ama güncellemede olurmu orası sonynin bileceği :)
  • Güncelleme hakkında bilgi var mı?
  • yok henüz arada bakıyorum ama bir gelişme göremdim sony resmen bizi enayi yerine koydu. sağolsun.
  • quote:

Adreno 200 serisi için En son Sürücüler yayınlandı Rootlu cihazlara yükleniyor ama güncellemede olurmu orası sonynin bileceği :)

Merhaba;

Root yapılmış Arc S'li telefonuma XDA'da gördüğüm Arc S için portlanmış 4.1.B.1.13 güncellemesini CWM ile kurdum. Şimdi telefon SONY yazısında takılı kaldı ne yapabilirim?

Düzenleme: Yine sizin konularınızdan bakarak GB'ye flasladım telefonu, rahatsızlık için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkb -- 18 Nisan 2013; 17:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkb

quote:

Adreno 200 serisi için En son Sürücüler yayınlandı Rootlu cihazlara yükleniyor ama güncellemede olurmu orası sonynin bileceği :)

Merhaba;

Root yapılmış Arc S'li telefonuma XDA'da gördüğüm Arc S için portlanmış 4.1.B.1.13 güncellemesini CWM ile kurdum. Şimdi telefon SONY yazısında takılı kaldı ne yapabilirim?

Düzenleme: Yine sizin konularınızdan bakarak GB'ye flasladım telefonu, rahatsızlık için özür dilerim.

013 Yazılımı portu için kernel gerekebilir Yüklediğin Konuda Kernel verilmişse Onu Yüklersen SOrun çözülür Birde bazı Romla Locked BL de Çalışmayabilir Hata verebiliyor :)

•  Xperia 2011 Serisi Yeni Güncellemeler  Sertifikalandı...
  • Ulan united kingdom chat supporttan luke diye bir adamla konustum. Adam açık acık biz şuan yeni çıkan telefonlarımız üstünde çalışıyoruz dedi. Resmen unuttular bizi.
  • Bugün UK chat supportta luke diye biri açık açık dedi şu an yeni çıkan telefonlarımız üzerinde çalışıyoruz diye. Adamlar resmen unuttular bizi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.