Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi Yeni Güncellemeler Sertifikalandı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Bir Güncelleme Daha Sertifikalandı Bilginize :) 4.0.2.A.0.84

allah allah 4.0.2 ne olsun ki :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah allah nereden çıktı bu güncelleme serisi hayırdır Sony Böyle ICS ye güncelleme verip duracaklarına Jelly Bean verip geçseler keşke
  • 4.1.B.1.13 ics 4.0.4

4.0.2.A.0.84 gb 2.3.4

sony güncellemeyi opsiyonel yapıyor muhtemelen isteyen gb yada ics kullanabilecek kendi çıkardığı flashtool yazılımı ile aralarında geçiş yapılabilecektir.
  • Yani Ben şimdi Xperia Ray 'da Jelly Bean 4.1 kullanabilcekmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

4.1.B.1.13 ics 4.0.4

4.0.2.A.0.84 gb 2.3.4

sony güncellemeyi opsiyonel yapıyor muhtemelen isteyen gb yada ics kullanabilecek kendi çıkardığı flashtool yazılımı ile aralarında geçiş yapılabilecektir.

sanmam gb vericeğini bu derleme sürümü gbdeykende 4 diye başlıyordu yine 4 diye başlıyor Gb güncelleme verecek olsaydı ICS den önce 2011 serilerine 2.3.5 veya 2.3.7 verirdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

4.1.B.1.13 ics 4.0.4

4.0.2.A.0.84 gb 2.3.4

sanmam gb vericeğini bu derleme sürümü gbdeykende 4 diye başlıyordu yine 4 diye başlıyor Gb güncelleme verecek olsaydı ICS den önce 2011 serilerine 2.3.5 veya 2.3.7 verirdi ?

4.0.2.A.0.84
    4.0.2.A.0.62 son çıkan gb aralarında sadece son iki rakam oynuyor.

4.1.B.1.13
    4.1.B.0.587 son çıkan ics

dikkatli baktığınız da anlayacaksınız bir fark olmadığını sadece son basamaklar değişmiş son basamaklar küçük düzeltmeleri belirtiyor.

baştaki 4 2011 serisi cihazlar için olduğunu belirtiği devamı ise değişikliklerin büyüklüğüne göre numaralandırılmış

sony halen birçok cihaz için gb güncellemesi yapıyor birçok ülke için halen gb ten ötesi yok belki sadece birkaç ülke için çıkmış güncellemede olabilir.

• 1aydan fazla sürer mi güncellemenin gelmesi ? yada yayınlarlar mı ? biz kendimiz flashtools ile mi kurarız
  • Xperia ARC S LT18i ve Live With Walkman WT19i için

yeni Sürümler Sertifikalanmıştır :)

A 4.1.B.1.13 ECO Dec 18, 2012
    A 4.1.L.0.10 ECO Dec 18, 2012
  • Adreno driver kurunca takilmalar geciyor demissiniz. Hangi takilmalar bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Adreno driver kurunca takilmalar geciyor demissiniz. Hangi takilmalar bunlar?

icsde gpu performnsi gbye gore dusuk bunu kapatmak icin yukleniyor

• telefonum 2012 xperia S, daha 2 hafta olmuyor alalı, benim sıkıntım şu; Telefonu ilk aldığımda 2.3.7 yüklüydü bende daha stabil çalışır diyerek ics ye güncelledi yani 4.0.4 e güncelledim fakat wifi de sorun çıktı, ip adresi alınıyor yazıyor fakat evdeki wirelesa bağlanmıyor bende costum rom ile tekrar 2.3.7 yükledim. Sorum ise sizin bahsettiginiz gibi ics ile yeni güncellemeler geliyor ben bunları orjinal siteden manuel rom olarak indirip flashtool ile tanıtmak istersem hangi kaynağı kullanacam ? rom ları orjinal bulabilceğim bir link varmı ? ayrıca wifi sorunu için napmalıyım, iphone u modem olarak tanıtıyorum sorun çıkmıyor bağlanıyor telefon ona ama evdeki ağa bağlanmıyor.
    yorumlarınızı eksik etmeyin tşk ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

anladim hocam. gb var bende. kurmaya gerek varmi

• quote:

quote:

quote:

yok. kuramazsın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

quote:

quote:

yok. kuramazsın zaten

tamam vurma :D

• güncelleme ne zaman gelir ve pc companiondan mı güncelliceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

güncelleme ne zaman gelir ve pc companiondan mı güncelliceğiz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanic.Eng.09

telefonum 2012 xperia S, daha 2 hafta olmuyor alalı, benim sıkıntım şu; Telefonu ilk aldığımda 2.3.7 yüklüydü bende daha stabil çalışır diyerek ics ye güncelledi yani 4.0.4 e güncelledim fakat wifi de sorun çıktı, ip adresi alınıyor yazıyor fakat evdeki wirelesa bağlanmıyor bende costum rom ile tekrar 2.3.7 yükledim. Sorum ise sizin bahsettiginiz gibi ics ile yeni güncellemeler geliyor ben bunları orjinal siteden manuel rom olarak indirip flashtool ile tanıtmak istersem hangi kaynağı kullanacam ? rom ları orjinal bulabilceğim bir link varmı ? ayrıca wifi sorunu için napmalıyım, iphone u modem olarak tanıtıyorum sorun çıkmıyor bağlanıyor telefon ona ama evdeki ağa bağlanmıyor.
    yorumlarınızı eksik etmeyin tşk ederim :)

bana ics de wifi sorunu var dediginizde kopma yasiyorsunuz sandim.girememe gibi bi durum varsa sifreleme yonteminizi degistirin wpa ise wep2 falan gibi deneyin yoksa icsde wifi girer

• up beyler ses soluk yok mu
  • yok
  • Bu resmi güncellemeler geldiği zaman Ultimate HD gibi custom romlara uyarlanmaları ne kadar sürer acaba? Tabii bir de kernelinde yenilenme ihtimali var inşallah yenileyip kullanıcıya daha fazla ram verir Sony
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.