Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi Yeni Güncellemeler Sertifikalandı... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay sürer yeniden ayarlanması romun :) ben Stockta Olduğum için Sorun Yok Şuan Kullandığım çoğu mod zamanla çıkar sıra sıra yüklerim :)
  • Yarin geliyo bizim guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Yarin geliyo bizim guncelleme

kim haber verdi
  • Hayırdır bu kadar kesin tarihi nerden aldın ?

• Ya konuda 18 dec yaziyomus ben gune bakarak yazmistim daha araliga cok var pff

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Ya konuda 18 dec yaziyomus ben gune bakarak yazmistim daha araliga cok var pff

dostum sen hangi dönemdesin. Aralık mı ?
  • 18 dec 2012 yazılımın sertifikalandığı tarih ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

18 dec 2012 yazılımın sertifikalandığı tarih ;-)

Bide 2012 mi var kafam gitti ya ...
    Bunlar sertifikalandiysa ne zaman cikar

• sevgili din kardeşleri öncelikle herkeze merabalar telefonum xperia arc s suan gb yüklü fakat artık ics ye geçmeyi istiyorum fakat sorunlar vs geçmiyorum yeni çıkacak olan güncellemeyi bekliyorum sorun yasayanlar olmus yasamayanlar olmus sizce geçmelimiyim yoksa gb de mi kalayım teşekkür ederim ...
  • Sana Kalmış Bir şey ICS den GBdeki performansı bekliyorsan geçme Yenilik Olsun istiyorsan hiç durma
    ICS geçip Cihazı Rootlayıp gereksiz uygulamaları silince o kadar kasılma olmuyor ben 3 aydır dediğim şekilde sorunsuzca kullanıyorum :)
  • hmm teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için sağol başka yorumu olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Sana Kalmış Bir şey ICS den GBdeki performansı bekliyorsan geçme Yenilik Olsun istiyorsan hiç durma
    ICS geçip Cihazı Rootlayıp gereksiz uygulamaları silince o kadar kasılma olmuyor ben 3 aydır dediğim şekilde sorunsuzca kullanıyorum :)

hocam ics de devre dışı bırakınca silinmiş gibi olmuyormu devre dışı bıraksakta kastırıyormuki telefonu
  • arkadaşlar güncelleme alan varmı aranızda,2 ay olacak bi keresinde pc companion güncellendi ama sadece kendisini güncelledi telefon hala son sürüm diyo :S
  • Bu güncellemede baya köklü değişiklik mi var anlamıyorum. Normalde sertifika alındıktan 1 hafta 10 gün sonra geliyordu. 2 ay oldu ses yok. talk.sonymobile.com daki adminler bişey bilmiyor. bi de xdada bu firmware hakkındaa konuşmuşlar. bilen birisi çevirebilirse mutlu olurum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083574
  • Aynen kardeşim aralıgın 18inde sertifikalandı 2 ayı geçti hala gelmedi hergün bakıyorum fakat hala bi ses yok bundan çıkan sonuç ise çok iyi bi güncelleme oldugu
  • Yayınlamayacaklar heralde.
  • Beyler az önce US chat supportta sordum 4.1.b.1.13 ne zaman geliyor diye. Adam yayınlamaya başladık yakında gelir dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama telefonları kontrol edin bu aralar.
  • Ultimate ics akar gerisi bakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ultimate ics akar gerisi bakar.

Şu update de gelsin öyle bakalım. Zaten bu update son olacağa benziyor.
  • gelmeyecek galiba oyalıyolar herhalde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.