Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi Yeni Güncellemeler Sertifikalandı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Ne zaman düşer internete acaba yada ne zaman gelir güncelleme .. Tek istediğim donmalar giderilsin ve neo v 'deki bildirim ışığı düzenli olarak çalışsın başka birşey istemiyorum..

dostum rom yukle bence...hem led fix oluyor hemde tel bi nebze hizlaniyor

çok fazla bilgim yok rom-root-kernel atmak hakkında. yanlış birşey yapıp telefonu komple bozmaktan korkuyorum . Benimde aklımdan geçiyor ama çok kez kabloyu takıp vazgeçiyorum bu sebeplerden ötürü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Ne zaman düşer internete acaba yada ne zaman gelir güncelleme .. Tek istediğim donmalar giderilsin ve neo v 'deki bildirim ışığı düzenli olarak çalışsın başka birşey istemiyorum..

dostum rom yukle bence...hem led fix oluyor hemde tel bi nebze hizlaniyor

çok fazla bilgim yok rom-root-kernel atmak hakkında. yanlış birşey yapıp telefonu komple bozmaktan korkuyorum . Benimde aklımdan geçiyor ama çok kez kabloyu takıp vazgeçiyorum bu sebeplerden ötürü.

korkmaya gerek yok anlatimlari duzgunce oku ve hallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rootturk

Donmalari biz manuel olarakta kesiyoruz adreno driver guncelledikten sonra bayagi fark ediyor bu firmwarede bayagi stabil hale gelecektir çünkü iş yazilimda bitiyor ics stabil olacaktir bence .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041937

yeni driver cikmis

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Muhtemelen son güncelleme olacaktır.

Arc S 4.0.4 alalı baya oldu bende Arc S kullanıyorum son güncellemesi 4.0.4 (587) :((((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasma sorunu kalksin sikinti olmaz birde xperia t deki arayuz gelsin jb gelmesine gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

kasma sorunu kalksin sikinti olmaz birde xperia t deki arayuz gelsin jb gelmesine gerek yok

bide evetle hayirin yeri degissin

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

kasma sorunu kalksin sikinti olmaz birde xperia t deki arayuz gelsin jb gelmesine gerek yok

zaten onu ne mantikla degistirmisler ilginc

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

zaten onu ne mantikla degistirmisler ilginc

benim onunla ilgili anım var ya :D xperia ray'i almıştım gingerbread yüklüydü internette yorumları vardı kasma filan oluyo kararsızdım işte sonra güncelledim dayanamadım :D mesajlaşıyorum sonra bayağı mesaj oldu dedimki sileyim hepsini seç diyorum sil diyorum gingerbread de solda olduğu için ezberlemiştim yada tüm telefonlarda öyleydi :D bunda sağa geçmiş basıyorum tahmini ya alışınca silmiyo ya öyle sinirlendimki dedim koskoca firma nasıl böyle bi bug olmuş :D girip tekk tek siliyordum sonra ayarlardan birşey yaparken dikkatimi çektiki buton sağdaymış :D :D sonra girdim denedim kendi kendime güldüm ya :D :d

• Bir changelog göreydik iyiydi.
  • Yeni Adreno Driverlarını Deneyelim Bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat67_38

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Muhtemelen son güncelleme olacaktır.

Arc S 4.0.4 alalı baya oldu bende Arc S kullanıyorum son güncellemesi 4.0.4 (587) :((((

Demek istediğim Sony Xperia 2011 cihazlara 4.1.B.1.13 güncellemesinden sonra güncelleme çıkarmayacaktır.

Anladık Flashtool, 4.1.B.0.587 vs. benim kastım bunlar değil..!
  • Acikcasi yeni pakete 2012 serisi Xperia ikonlari ve temasi, widgetlerini koyarlar. Bildirim isigini da halledip yayinlarlar diye dusunuyorum.

Bu arada yeni driverler nasil sonuclar veriyor?

• Gelsin bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem414

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkastan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

ICS Güncellemesi

Root için 431 ve 587 de olduğu gibi 562 Kernel atıp Rootlayabiliriz %99 işe yarayacaktır benim Xperia 2011 serisi root anlatımı ile

ya bana daha 4.0.4 güncellemesi gelmedi hala 4.0.3 ü kullanıyorum bu sefer gelir mi acaba telefonum arc s

Kardeş 4.0.4 Flashtool ile flaşla bence. Bazı telefonlara güncelleme gelmemekte. yanlış yeri alıntıladık :D

peki 4.0.4 ün ne avantajı var uğraşmaya değer mi yeni rom çıkacakmış gerçi onu bekleyedebilirim

bende arc s de 4.0.3 kullanıyorum, flash lamak için bootloder kilidini açmamız gerekiyor ve buda garantiyi devre dışı bırakıyor doğrumudur?

sony i aradığımda er yada geç gelecektir dedi 4.0.3 üde geçen sene şubatta almış, ondanm sonra 2 güncelleme geldi ama benim telimde hala yok....

4.0.3 ün güzel yanı ise tcell uygulamarını devre dışı bırakabiliyon ve menüden siliniyor.

• Ben çok fark edeceğini sanmıyorum artık bu ICS güncellemelerinin.. Daha çok laf olsun diye çıkarıyorlar. Kısacası ağzımıza bal çalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkastan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

ICS Güncellemesi

Root için 431 ve 587 de olduğu gibi 562 Kernel atıp Rootlayabiliriz %99 işe yarayacaktır benim Xperia 2011 serisi root anlatımı ile

ya bana daha 4.0.4 güncellemesi gelmedi hala 4.0.3 ü kullanıyorum bu sefer gelir mi acaba telefonum arc s

Kardeş 4.0.4 Flashtool ile flaşla bence. Bazı telefonlara güncelleme gelmemekte. yanlış yeri alıntıladık :D

peki 4.0.4 ün ne avantajı var uğraşmaya değer mi yeni rom çıkacakmış gerçi onu bekleyedebilirim

bende arc s de 4.0.3 kullanıyorum, flash lamak için bootloder kilidini açmamız gerekiyor ve buda garantiyi devre dışı bırakıyor doğrumudur?

sony i aradığımda er yada geç gelecektir dedi 4.0.3 üde geçen sene şubatta almış, ondanm sonra 2 güncelleme geldi ama benim telimde hala yok....

4.0.3 ün güzel yanı ise tcell uygulamarını devre dışı bırakabiliyon ve menüden siliniyor.

Flashtool ile bootloader kapali da flashlama oluyor sorun yok.+ ics 4.04 sürümü bu son güncelleme ile en stabil haline gelecektir oyle umuyorum.

• Yarın deniyorum o zaman

• Evet dene yukledikten sonra rootla sonrasinda cwm ile adreno driveri güncelle bayagi akici oluyor cihaz

• arkadaşlar xperia arc s 'e istanbulda imei attırabilecegim bi yer biliyormusunuz
  • Buna da şükür, başka markalar bu kadarını vermedi bile. Bakalım neler değişecek cihazlarda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.