Arkadaşlar merhaba!Ben xperia active kullanıyorum ve hafıza kartını yükseltmek istiyorum gsmarena sitesinde 32 gb'ye kadar kullanılabilir diye yazıyor acaba doğru mu? Kingston 32GB Micro Class 10 - SDC10/32GB veya Toshiba 32GB Micro Class 4 düşünüyorum fiyatları aynı ama birisi class 10 diğeri class 4 acaba farkı nedir?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: volga tuygun
Arkadaşlar merhaba!Ben xperia active kullanıyorum ve hafıza kartını yükseltmek istiyorum gsmarena sitesinde 32 gb'ye kadar kullanılabilir diye yazıyor acaba doğru mu? Kingston 32GB Micro Class 10 - SDC10/32GB veya Toshiba 32GB Micro Class 4 düşünüyorum fiyatları aynı ama birisi class 10 diğeri class 4 acaba farkı nedir?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
halen activa mı kullanıyorsun
Şu anda serviste pek kullanıyorum denemez.Benim active 7 ayda 5 kez servise gitti ve herhangi bir düşme veya çarpma olmamasına rağmen yurtdışı cihaz ama 1 yıl uluslararası garantili olduğu için sadece servise gönderebiliyorum iade olmuyor ne yazık ki:(Elektronik şans işidir ama bu kadar şanssızlığın ben............