Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Generic Trade Nordic (2.3.4)

Wotanda bu ikisi var.

Sizin Upload ettiğiniz hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Generic Trade Baltic (2.3.4)

Generic Trade Nordic (2.3.4)

Wotanda bu ikisi var.

Sizin Upload ettiğiniz hangisi acaba?

Benim koyduğum Generic Global olani ama siz nordic de yukleyebilirsiniz.
  • @Doctor3

root isleminide koy istersen milletin kafasi karisacak onceki konuyu sildirtirim o zaman kafana gore ekle duzenle ben yardimci olurum
  • Yeni güncelleme ile performans konusunda belirgin değişiklikler var mı? En göze hoş gelen değişiklikler neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

@Doctor3

root isleminide koy istersen milletin kafasi karisacak onceki konuyu sildirtirim o zaman kafana gore ekle duzenle ben yardimci olurum

@kaan_9292

3.aşamadaki custom kernel ile flash yaptığınız zaman telefonunuz rootlu hale geliyor zaten :) root ve oc işlemi ayni aşamada orda, dikkat etmediniz herhalde :)
    İşlemleri sirasiyla yaptiktan sonra telefon hem 2.3.4 android sürümüne kavuşuyor hemde rootlu ve oc'li bir hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 21 Eylül 2011; 21:22:50 >
  • quote:

@Doctor3

iyi oldu boyle eline saglik

Ekleme

Here is the .ftf 4.0.1.A.0.283 Generic Global ready to flash with flashtools: (Flashlamak icin hazir orjinal rom Rootsuz)
    http://www.****.com/?d=VS2D704A

NEW the prerooted .img by rahul.pillai Thanks!To use with fastboot mode for unlocked devides.(Buda flash moddan direk flashlamak icin img dosyasi Rootlu Hazir)
    http://www.multiupload.com/PHH0QUQGOA

Enjoy and say Thanks please!

Note:
    .FTF->Locked devices-> no root
    .img->unlocked devices-->root

Kaan burda paylaştığın 2. linkteki rootlu img dosyasını attım telefona ama eski sürüm yüklendi (4.0.A.2.368) ne iş anlamadım?

• Global rom yüklüydü. SEUS la denedim güncelleştirme var dedi. Hatta tümü sıfırlansınmı yoksa kullanıcı bilgileri kalsınmı diye bile sordu.
    Şimdi yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Global rom yüklüydü. SEUS la denedim güncelleştirme var dedi. Hatta tümü sıfırlansınmı yoksa kullanıcı bilgileri kalsınmı diye bile sordu.
    Şimdi yüklüyor.

Aynen bende SEUS la güncelliyorum sonra yukarda arkadaşın paylaştığı kerneli yüklerim heralde.
  • @Doctor3

Belki sadece rootlu olarak kullanmak isteyen olabilir onun icin

@tolyo

ben ustekini yukledim orjinal romu
  • arkadaşlar merhaba ben cihazı guncellemek ıstıorum fakat timescape gibi uygulamaları kaybetmek istemiyorum o yuzden bootloader'ı açmak ıstemıorum. sormak ıstedıgım su lınktekı rom'da sacma sapan gömülü uygulamalar yok degıl mı bılgısı olan var mı?
  • boot loader kilidini kaldırmam mı gerek. ? güncelleme için..

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri
  • Kolay gelsin arkadaşlar. ben bu konunun başında anlatılan şekilde telefonuma 2.3.4 güncel romunu yükleyip root ve oc yaparsan telefonum artık çağrılarda titremeyecek mi. yani telefonun titreşim özelliği mi gidiyor. mesajın sonuna öyle yazılmış da onun için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey

boot loader kilidini kaldırmam mı gerek. ? güncelleme için..

Telefonunu bootloader i zaten açık :) Onu kapatman gerekiyor Orjinal yazılımı atmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

Telefonunu bootloader i zaten açık :) Onu kapatman gerekiyor Orjinal yazılımı atmak için.

hocam onu kapatırken telefonu göçerttik bakalım toplamaya çalışıyorum

• Bu anlatımlar neo için de mevcut. İngilizcesi olan bir arkadaş çevirip konu açarsa bizde yararlanmış oluruz. Tabii konu açmaya zamanı olan bir arkadaştan rica ediyoruz. Linkleri de veriyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1269724

Ayrıca overclock için de konular var.

Saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

hocam onu kapatırken telefonu göçerttik bakalım toplamaya çalışıyorum

Kapatmaya yardım edebilecek bir arkadaş ?! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RaphaeLmiX

Kapatmaya yardım edebilecek bir arkadaş ?! :)

quote:

Boot Loader tekrar Kilitlemek (Fantezi olsun diye ac kapat yapmayin eger telefonu OTA dan guncelleyecekseniz kapatin)

Gereken dosyalar

1.FlashTool_0.2.9.1.exe (Yukarida verildi flash atma programi)

2.Xperia Relock bootloader.ftf >> indirhttp://www.mediafire.com/?g1b5j712ajx4yjd

‘Xperia Relock bootloader.ftf’ dosyasini ‘firmwares’ klasorune yerlestir, ve flashla bilgisayarin bolge ve dil ayarlari ing olmasi gerekiyor yukarida yazildi..

Hepsi bu kadar

Yukardaki işlemi yaparak kapatabilirsin.

• Çok sağolun .. ;) Güncelledim..

ancak bu bootloader'ı kapattıktan sonra TRACK ID'yi onarmak mümkün mü ?
  • Guncelleme ne kadar suruyor, wifi'den guncellemeyi gordu yukle dedim 15 dk'dir cihaz kapali acilmiyor pili cikarip taksam arizaya sebep olurum diye korkuyorum
  • Bu doomlordun kerneli daha test aşamasında olduğu için yüklemek istemiyorum. Şimdi 2.3.4 güncellemesini yapsam flashtool ile, sonradan kerneli yüklediğimde telefondaki her şey silinir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.