Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kernel muhabbeti yuklenince telefon sifirlaniyormu bıktım artık habire program indir giriş yap launcheri düzenle falan...
  • Sadece root yaparsam titreşim vb. çalışırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSERT

Bu kernel muhabbeti yuklenince telefon sifirlaniyormu bıktım artık habire program indir giriş yap launcheri düzenle falan...

Aynen sifirlanir , bi yedegini çek titanium backup gibi bi programla uygulamalarini geri yüklersin :)

quote:

Orijinalden alıntı: qwerasd123

Sadece root yaparsam titreşim vb. çalışırmı

Sadece root yapipta kernel yüklemez iseniz çalisir :)

Not : Ilk Mesajima ekleme yapilmistir :) Herkese Kolay Gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPeciaL -- 15 Ekim 2011; 1:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

quote:

Orijinalden alıntı: DenizSERT

Bu kernel muhabbeti yuklenince telefon sifirlaniyormu bıktım artık habire program indir giriş yap launcheri düzenle falan...

Aynen sifirlanir , bi yedegini çek titanium backup gibi bi programla uygulamalarini geri yüklersin :)

quote:

Orijinalden alıntı: qwerasd123

Sadece root yaparsam titreşim vb. çalışırmı

Sadece root yapipta kernel yüklemez iseniz çalisir :)

Not : Ilk Mesajima ekleme yapilmistir :) Herkese Kolay Gelsin ...

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

• arkadaşlar bu konuda çok yeniyim sadece rom u yükseltip root yapmak istiyorum botloader i açmam gereklimi Türkiye romlu cihaz 2.3.3 hiç bişe yapmadım bu zamana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

arkadaşlar bu konuda çok yeniyim sadece rom u yükseltip root yapmak istiyorum botloader i açmam gereklimi Türkiye romlu cihaz 2.3.3 hiç bişe yapmadım bu zamana kadar

Bu konularda yeniysen , elin yatkin degil ise böyle islere bence hiç girme , aleti yakarsin ...
  • teknoloji konusunda cahil değilim değilim kendi pc mi kendim toplar kurarım mesela ama ilk androidim. android konusunda cahilim ama buda sormadan öğrenilmez :D sadece merak etttiğim konu botloader kilidini açmadan global rom u atabilirmiyim bana lazım olan tek şey bu. çünkü mesajlaşırken sinirlerimi bozuyor çok takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

teknoloji konusunda cahil değilim değilim kendi pc mi kendim toplar kurarım mesela ama ilk androidim. android konusunda cahilim ama buda sormadan öğrenilmez :D sadece merak etttiğim konu botloader kilidini açmadan global rom u atabilirmiyim bana lazım olan tek şey bu. çünkü mesajlaşırken sinirlerimi bozuyor çok takılıyor

Hmm , yinede siz bilirsiniz , evet bootloader'in kilidini açmaniz gerektir rom yükleyip root etmek için :) Kolay gelsin :)
  • Evet arkadaşlar 4.0.1.A.283 sürümünün DoomKernel sorunsuz hali çıkmıştır bilginize. 11. sürümü ile usb bağlanma sorununu ve titreşim sorununu ortadan kaldırıp işlemciyi 2.0 GHZ hızına çıkarmışlar.

En yakın zamanda yükleyip denemek istiyorum. Muhtemelen akşam saatlerinde yükleyeceğim.

Buyrun buradan yakın;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1172885

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Evet arkadaşlar 4.0.1.A.283 sürümünün DoomKernel sorunsuz hali çıkmıştır bilginize. 11. sürümü ile usb bağlanma sorununu ve titreşim sorununu ortadan kaldırıp işlemciyi 2.0 GHZ hızına çıkarmışlar.

En yakın zamanda yükleyip denemek istiyorum. Muhtemelen akşam saatlerinde yükleyeceğim.

cok iyi olmus ben denedim

• Bootloader kilidini kaldırmak gerekiyor değil mi o romu yuklemek için? Root falan da lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 18 Ekim 2011; 19:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bootloader kilidini kaldırmak gerekiyor değil mi o romu yuklemek için? Root falan da lazım?

evet
  • 2.3.4'u nasıl root edebilirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Evet arkadaşlar 4.0.1.A.283 sürümünün DoomKernel sorunsuz hali çıkmıştır bilginize. 11. sürümü ile usb bağlanma sorununu ve titreşim sorununu ortadan kaldırıp işlemciyi 2.0 GHZ hızına çıkarmışlar.

Yükledim biraz önce ben de. Yedekleri geri yüklüyorum ondan sonra ben de denicem.

•  Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri
     Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

• quote:

merhaba bısey sormak ıstıyorum telefonda durmadan muzık dınlersenız 5 saat dayanabılıyomu yada full ekranda fılm ızlersek 3 saatlık bı fılm bıtene kadar dayanabılırmı ? kullanan bırı olarak ne dersınz

• quote:

quote:

quote:

Yükledim biraz önce ben de. Yedekleri geri yüklüyorum ondan sonra ben de denicem.

Kernel'i yüklemek için root lazım mı, telefonum rootsuz bootloader açık orjinal romdayim, yüklemek için yapmam gerekenleri anlatır mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

quote:

quote:

Kernel'i yüklemek için root lazım mı, telefonum rootsuz bootloader açık orjinal romdayim, yüklemek için yapmam gerekenleri anlatır mısınız

Root lazım değil. Bootloader açık olsun yeterli. Zaten yükleme işlemini bitirdiğinde kendisi rootlu oluyor.

• Telefonu 1,7 Ghz nin üzerine çıkardığımda telefon reset atıyor :/

sending 'boot' (6934 KB)...
    (bootloader) USB download speed was 9330kB/s
    OKAY [ 0.769s]
    writing 'boot'...
    (bootloader) Download buffer format: boot IMG
    (bootloader) Flash of partition 'boot' requested
    (bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x00000280-0x000002e3
    (bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
    (bootloader) Flashing...
    (bootloader) Flashing...tion complete, 0 bad blocks encounteredıÙ¯i▀¦=↨Â
    FAILED (unknown status code)
    finished. total time: 2.081s

hatası alıyorum bununla alakası var mı acaba ... ve bu hata neden oluyo ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 19 Ekim 2011; 10:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

merhaba bısey sormak ıstıyorum telefonda durmadan muzık dınlersenız 5 saat dayanabılıyomu yada full ekranda fılm ızlersek 3 saatlık bı fılm bıtene kadar dayanabılırmı ? kullanan bırı olarak ne dersınz

çok rahat yetiyor ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.