Şimdi Ara

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
6
Favori
36.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bataryasından olabilirmi kırmızı işiğin yanması yetersiz oldugu için olabilir belki
  • Sanmıyorum çünkü açıldığı zaman bakıyorum batarya yeterli %60 hem bataryadan olsa hiç açılmazdı.

Telefon açıkken flash modunda başlatmanın başka yolu var mı ?
  • Kolay root işleminde runbat dosyasını çalıştırıp 1'e bastım.

*Deamon not running. Starting it now*

*deamon started successfully *

çıkıyor şuan root olması gerekmiyormu telefonun ?

Not : bootloader kilidini açtım. * supersuser görünmüyor telefonda
  • boot loader kilidini kapatamıyorum. flash ekranında bu yazı çıkıyor yardımcı olun lütfen bilgisayar dilini ingilizce de yaptım ama olmadı

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ##
  • bana yardım edecek olan var mı ??? ben hiçbişey anlamadım teamwiever versem bana kim yaparrrr......
  • Tırstım ben yapmayacam çok karışıkmış... Kesin bozarım ben telefonu :)
  • arc s içinde geçerlimi geçerli değilse geçerli olan bir yöntem söyleyebilirmisiniz?
  • EDIT : Tamam problemi çözdüm gerek kalmadı tekrar sağolun.

beyler blootloaderi kırmaya karar verdim konu başındaki anlatılanları harfiyen yaptım fakat cmd kısmında failed veriyor anlayamadım...

NOT : Bana gönderilen kodu girdim sadece cmd de karaladım görünmemesi açısından.

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ##

ilgilenirseniz sevinirim çünkü bu yavaşlığı beni bıktırdı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 26 Şubat 2013; 17:19:03 >
  • Arkadaslar kiz arkadasim xperia mini ben xperia arc kullanıyorum. Ikimiz de telefonun yavasligindan cildiracagiz.
    Telefon duruk yere donuyor ekran karariyor.

Benim telefonum ise daha beter. (rootlu) rom vs diger seylerde var. Ama canıma tak etti artık. Fotograf cekicem yer yok diyor. 10 tane sarki sildim hala yer yok.
    Telefon kitleniyorum. Bataryayı cikarip takiyorum.Internetten atıyor.

Ne yapmaliyim? Root rom.vs ile telefonu karistirdim. Artik istemiyorum. Telefonlarimiza ne yapabiliriz ki seri calissin ve donmasin. Ekrani kararmasın?

Ben en basta root dan romdan kurtulmak istiyorum telefonum mahfoldu nefret ediyorum artık. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arkadaşımın Arc S telefonu çok yavas olduğundan ve eskıdığınden roort edelım dedık ılk ıslemı yaptım kılıdı açtım.
    Sıra room yuklemeye geldı ama b uptate center telefonda yuklu ama pc de de yuklu olması grekıyor dıyor pc için olanını bulamadım. PC Companion yukledım.

Ancak sımdı fark ettımde bu konu arc için acaba arc S ede olurmu. Bıde sım numaraları falan sılındı telefon fabrıka ayarlarına dondu kılıdı kaldırınca. Hafıza kartını cıkarmalaımıyız bu ıslem sırasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Arkadaslar kiz arkadasim xperia mini ben xperia arc kullanıyorum. Ikimiz de telefonun yavasligindan cildiracagiz.
    Telefon duruk yere donuyor ekran karariyor.

Benim telefonum ise daha beter. (rootlu) rom vs diger seylerde var. Ama canıma tak etti artık. Fotograf cekicem yer yok diyor. 10 tane sarki sildim hala yer yok.
    Telefon kitleniyorum. Bataryayı cikarip takiyorum.Internetten atıyor.

Ne yapmaliyim? Root rom.vs ile telefonu karistirdim. Artik istemiyorum. Telefonlarimiza ne yapabiliriz ki seri calissin ve donmasin. Ekrani kararmasın?

Ben en basta root dan romdan kurtulmak istiyorum telefonum mahfoldu nefret ediyorum artık. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Oncelikle telefonunu orjinal surumemi cevirceksin yoksa baska br rom mu kurcaksin ?.

Eger orjinal kullanacagm diyorsan ki önermem ben cm11 (4.4.2) kitkat dan gayet memnunum. Yok biktim diyosan android 2(GB) surumune gec ilk surum ics berbat cunku.

Anlatima gelirsek..

Eger bootloader kilidin aciksa ve android 2 ye donecegm diyorsan ilk kilidini kapatman lazim. Bunun icin forumda cok guzel bir konu var aratarak bulabilirsin adimlari izleyerek kilidi kapa.

Bundan sonra Telefonun icin stock romu indirip artk hangi versiyonu istiyorsan ics veya gb onu indir.flashtool ile pcden flashlarsan orjinal yazilima doner. Ancak ydek almayi unutma cnku telefon sifirlancak.bootloader kilidin kapali rom atiysan direk flashtool ile orjinal yazilimini flashla.

Orjinal yazilimi cwm den de yuklenebilir ancak ben hc bu yontemi kullanmadim. ayni rom yukler gbi orjinal romu yukleyeblrsn sonrada root u kaldirirsan sanirim hersey duzelir.

Ancak dedgim gbi ben xperia arc da cm11 4.4.2 kitkat kullaniyordum cokta iyiydi yeni guncellemelerle dahada gelistirilmistir buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.