Şimdi Ara

Xperia C4 mü Zenfone Selfie mi _?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım aslında dün c4ü tam satın aldım ödemede sıkıntı oldu sonra selfieyi biraz daha inceledim ve iyi bir ürün olduğunu gördüm sizce hangisini almalıyım ?
    oyun oynamıyorum. bataryaları felan nasıldır acaba ?

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/25864-26184/sony-xperia-c4_asus-zenfone-selfie/

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zenfone'nun ekranını beğenmedim. Bence c4

• C4 un de su an batarya sikintisi var gibi. Benim gibi telefonla oyun oynamayan senkronizasyonlari iptal olan gerektiginde wifi acan ve sadece gerektiginde 3g acan biri olarak zenfone selfie 2 gune yakin gider diye dusunuyorum ama c4 un gunu zor bitirir endişe si yuzunden soguk yaklasiyorum.

• Hangi telefonun konusuna bakarsam bakayım kullanıcıların bir kısmını şarjadan memnun bir kısmını da şikayetçi görüyorum. Akıllı telefonların bir standardı olmuyor maalesef. Gerçekten kusurlu çıkanları bir yana koyarsak; Kullanılan farklı programlar, cihazların ayar yapılandırmalarındaki farklılıkların böyle farklı sonuçlara neden olabilidiğini hepimiz biliyoruz.

Ben C4'te 4.5-5.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Deneyimimi paylaşmak istedim. Diğer cihaz hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 16 Şubat 2016; 19:01:00 >
  • Huawei G8'e de bak derim. İlla ikisinde birisi olsun diyorsan Sony C4'ü tercih et. Şarjı iyi gidiyor diye biliyorum.
  • C4 kullaniyorum memnunum, tatilde 800kusur fotocekmis olarak soyluyorum resimleri pcye atinca farki gorursun panel kalitesine girmiorum bile

http://shiftdelete.net/sony-xperia-c4-en-iyi-selfie-telefonu-secildi-61156

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.