Şimdi Ara

xperia GO'mu samsung galaxy XCOVER 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar iki telefon arasında kaldım xperia go yada samsung galaxy xcover 2 sizce hangisini alayım

xpreia go artıları..

garantili sıfır oluşu

eksileri...

xcover2 ye göre %50 dahaz ram var xcover2 de 1gb ram var xperia go da 512mb
    diğer özellikler aynı gibi işlemci gücü felan aynı

xcover 2 nin artıları...

daha büyük ekran
    daha dayanıklı gorilla glass ön cam ( testlerde üzerinden araba geçti banamısın demedi)

xcover2 nin eksileri...

cihaz orjinal ful kutulu yeni sayılır ancak garantisiz yurt dışı yolcu beraberi cihaz

evet sizce hangisini alayım garanti o kadar önemlimi yada han cihaz daha kalitelidir sizlerin fikirleri nelerdir

xperia GO'mu  samsung galaxy XCOVER 2 mi? xperia GO'mu  samsung galaxy XCOVER 2 mi?

• yokmu yardım edecek yoksa konuyumu yanlış yere açtım ??
  • İlla bu ikisinden biri mi olacak?Ya da samsung veya sony olması önemli mi?Degilse 600 tl ye general mobile discovery çok daha üstün telefondur bunlardan
  • Saglamlik ve dayaniklilik icin aliyorsan xcover 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun cevaplar için halen kararsızım ama xcover 2 ağır basıyor yani gm discovery demişsinde bulursak alırız telefon yok satıyor mubarek gm discovery için ıp67 den vazgeçebilirim yani
  • ikisinden de almadım sonyericsson live with walkman wt19 aldım bomba gibi cihaz iyikide almışım diyorum ben zaten müzik hastası vede eski bir w810 kullanıcısı olarak çok memnun kaldım walkman telefonla android i birleştirmişler çokta güzel olmuş almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim gm discovery den de vazgeçtim yok abi açık söylemek gerekirse yemedi okadar özellik o fiyata verilirse vardır bi dandiklik ve de ikinci telefon olarakta ikinci el pasaport kayıtlı motorola defy+ aldım oda gayet güzel ve dayanıklı bi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriesR -- 23 Ağustos 2013; 22:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

İlla bu ikisinden biri mi olacak?Ya da samsung veya sony olması önemli mi?Degilse 600 tl ye general mobile discovery çok daha üstün telefondur bunlardan

arkadas bikmadiniz mi her telefon konusuna gm discovery al diye? adam saglamlik ve dayaniklik istiyor siz ne oldugu belirsiz hic alakasiz cihazlari tacsiye ediyorsunuz ayip artik ya!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

İlla bu ikisinden biri mi olacak?Ya da samsung veya sony olması önemli mi?Degilse 600 tl ye general mobile discovery çok daha üstün telefondur bunlardan

arkadas bikmadiniz mi her telefon konusuna gm discovery al diye? adam saglamlik ve dayaniklik istiyor siz ne oldugu belirsiz hic alakasiz cihazlari tacsiye ediyorsunuz ayip artik ya!

Arada uçurum performans farkı varken discovery önermem kadar normal birşey yok.Malzeme kalitesi açısından samsung dan aşagı kalan bir yanı yok.İkisi de plastik.Sizde hiç görmeden 600 tl diye önyargı ile yaklaşanlardansınız sanıyorum.Bir imkanınız varsa telefonu incelemenizi tavsiye ederim.Yada en azından mesut abinin video incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 23 Ağustos 2013; 22:48:20 >

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Arada uçurum performans farkı varken discovery önermem kadar normal birşey yok.Malzeme kalitesi açısından samsung dan aşagı kalan bir yanı yok.İkisi de plastik.Sizde hiç görmeden 600 tl diye önyargı ile yaklaşanlardansınız sanıyorum.Bir imkanınız varsa telefonu incelemenizi tavsiye ederim.Yada en azından mesut abinin video incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.

yav he he adam su gecirmez toza karsi dayanikli telefonlari yazmis ikisinden birini alcam demis siz performans diye gmd oneriyorsunuz birakin allah askina

• Net bir cevap discovery alın bu fiyata diğerleri şişme yapar sinir eder bu fiyata android alınmaz discovery hariç.
  • yavv tamam biribirinize girmeyin adam tavsiye etmiş sadece o tavsiye etmeseydi bile benim aklımı baya bir kurcalamıştı gm discovery ama bir arkadaş gizel yazmış adam dayanıklılık istiyor diye bu doğru sır o yüzden ikinci telimi defy+ aldım onuda araştırdım baya dayanıklı xperia go dan felan dayanıklı valla ben telefonumdan memnunum ama size tavsiyem bir işletme sahibi olarak ucuz olandan kaçının mutlaka bir eksiği yada kalitesizliği vardır
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun 2 yıllık cihaz almışsınız demişsin valla çekmecemde 12 yıllık 8890 duruyor inan yeni cihazlara değişmem, sizi bilemem ama ben güncellik manyağı değilim benim için benim hoşuma gitmesi gerek marka takıntımda yoktur olsaydı eğer piyasada dahi olmayan motorola defy+ almazdım artı sonyericsson dan çok memnunum birazda memnuniyet meselesi bu elimde cihaz WT19i hız konusunda beni fazlasıyla tatmin ediyor adreno gpu yetiyorda artıyor NFS shıft yağ gibi akıyor daha ne isterimki bir araba yarışı delisi olaraktan sesini söylemiyeceğim bile kıralınla kapışırım

• slm arkadaşlar işim gereği dokunmatik kullanamıyorum internette biraz araştırma yapayım dedim.Sony ericsson active-motorola defy-samsung xcover-internette sörf yapabileceğim kere düştü mü ekranı çatlamayan anlayacağınız sağlam bi telefona bakıyorum.bunlardan hangisini önerirsiniz başka önerisi olan varsa yazabilir.
  • arkadasim merhaba saydiklarin arasinda x cover ile defy asagi yukari ayni saglamlikta xperia active icin ayni seyi diyemem ama xperia active de diger ikisine gore daha hizli egerki dersen hem saglam hem de biraz hizli olsun x cover2 ile defy+ oneririm x cover2 yi tr de zor bulursun ama defy+ bende var kullaniyorum gayet iyi bir cihaz ama eger istersen ihtiyacin varsa satabilirim nasil istersen ama saglamlik istersen xperia go pek tercih etme bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.