Şimdi Ara

Xperia İon galiba brick oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazda .211 sürümü yüklüydü cm 10 yükledim kullanıyordum sorunsuz orjinal romdan bile iyiydi bi salaklık yapıp cm 11 yükledim hoşuma gitmedi kamerada ve bazı uygulamalarda sorun çıktığı için cm 10 un back up ını almıştım geri yükledim yeniden başlattım bootlop oldu cihaz şarj %30 filan kalmıştı flashtool ile .211 jb yüklüyordum heralde şarj bitti ve system.sin bölümünü atarken kapandı cihaz bekledim biraz sonra cihazı sarja taktım kırmızı led yanıp sönüyordu bi kaç snye anıyor sonra sönüyor uzun bi süre böyle oldu nette araştırdım uzun süre şarjda dursun diyorlardı bende öyle yaptım gece 11 de sarja bıraktım akşam 7 de eve geldim sabit kırmızı yanıyordu led sonra bi ara yeşile döndü flashtool gördü tekrar .211 flashlayacaktım yine aynı yerde hata verip kapanıyordu cihaz 3 gündür böyle cihaz nasıl kurtarabiliriz yardımlarınızı bekliyorum forumlarda yazılanları denedim

• Benim ionda geçen hafta aynı oldu telefoncu 1 haftada yaptı yeni aldım telefonu cmw yi telefon açık olmayınca yükleyemedigim için verdim tahminimce seninki de aynı olmuş boşuna bekleme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi bilen birine götür bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen bi arkadaşa yolladım bu gün o da ion kullanıyordu onunda başına gelmiş o yapacak inşallah olur da kurtarırız cihazı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.