Şimdi Ara

Xperia Neo kullanıcıları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben uzun bir araştırmanın sonucunda xperia neo yu almaya karar verdim. Aslında samsung wave 2 yi alcaktım neo nun kamerası için ondan vazgeçtim wave 2 birde ince tasarımı güzel. Fakat neo hakkında söylenen tüm olumsuz şeyler kafa karıştırıyor. Arka kapağı açarken kırılabilirmiş, şarj çok kısa süre gidiyormuş ekran inanılmaz derecede solukmuş çok kalınmış. Vs vs. Xperia neo kullanan arkadaşlar gerçekten böyle sorunlar var mı bilmek istiyorum. Son olarak uygun fiyata bu telefonu nerden alabilirim istanbul avrupa yakasında oturuyorum eğer buralardaki mağazalarda bu telefon ucuzlarsa buraya yazarsanız çok makbule geçer. Güvenilir internet sitelerinde de olursa yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.

• dostum ben 1 haftadır falan kullanıyorum arkapak kıralabılır senden duyuyorum sarj suresi ideal bence androidler icin goruntu kalitesi sony yani bu fiyata bulunabilecek en iyi telefonlardan biri ben de baya arastırdım ve neo aldım kesinlikle oneririm vatan com. hafta sonları 725 dusebiliyor takip edersen oralardan edinebilirsin;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls

dostum ben 1 haftadır falan kullanıyorum arkapak kıralabılır senden duyuyorum sarj suresi ideal bence androidler icin goruntu kalitesi sony yani bu fiyata bulunabilecek en iyi telefonlardan biri ben de baya arastırdım ve neo aldım kesinlikle oneririm vatan com. hafta sonları 725 dusebiliyor takip edersen oralardan edinebilirsin;)

ekranı çok sönük diyorlar yani öyle bir problemi yok mu ?
  • @sercan307 dostum 3 hafta önce xperia neo aldım.Öncelikle Neo almanı tavsiye ederim neo V değil.Şarj süresi makul Ekran gayeet iyi Mobil Bravia Engine açarsan ekran Uçuyo fakat kapalı tutarsan sönük kalıo Brz.Ben çok menmunm almanı tavisye ederim.
  • Arka kapak biraz hassas ama öyle kırılacak gibi felan değil ekran kesinlikle soluk değil tabiki S2 deki gibi aşırı parlaklık yok ama hangi S2 kullanıcısı full açık görüntüde kullanıyor ki şarj dayanmaz bikere :):)) kesinlikle tavsiye ederim Neo V yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

@sercan307 dostum 3 hafta önce xperia neo aldım.Öncelikle Neo almanı tavsiye ederim neo V değil.Şarj süresi makul Ekran gayeet iyi Mobil Bravia Engine açarsan ekran Uçuyo fakat kapalı tutarsan sönük kalıo Brz.Ben çok menmunm almanı tavisye ederim.

ekran güneş ışığı altında nasıl mobile braviayı açarsak ?
  • Kardeş fazla uzatma Neo al.Neo V değil ama Neo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeş fazla uzatma Neo al.Neo V değil ama Neo

ekran parlaklığı az diyolar güneş ışığında nasıl ?
  • quote:

neden neo v değilde neo bi problemi mi var kardeşim içim 1 adet sipariş ettim eğer problem varsa iptal edeceğim
  • Kardeşim anlamıyorum ki sizi neo da daha iyi bi telefon içinden çıkan kulaklık daha iyi 8gb kart verio 8mp kamera exmor r almışken iyisi varken bi düşük modelini alıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

neden neo v değilde neo bi problemi mi var kardeşim içim 1 adet sipariş ettim eğer problem varsa iptal edeceğim

Neo da denilen bu problemlemler yok.Bunun dışında belki şunu bilmyiorsndur.Neo V de 3boyutlu bi özellik yok 3b tarama özelliği var neo da yazılım günceelleyince bu özellik neo ya da gelio sonuç olarak neo V nin neo dan bi üstün yanı yok,almışken bi 100 tl daha verip iyi sini al derim ama sanırsam Neo V yi aldın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifferance -- 26 Ocak 2012; 11:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

quote:

güneş ışında Öle abartılacak hiç görülmücek bi ekran yok normal.Bence sen almışken iyi bişii al neo al.Hatta dün neoma bi program indirdim adı antutu benchmark bu programla telefon a test yapıo htc desire Hd nexsus one moto defy htc hero yu htc wilfire s i geçti.Geçemediği S2 Lg optimus 2x moto xoom nexus S (saydığım bu telefonlar arasında yapıldı bu test başka marka telefon ismi sölemeyin).100 tl daha ver Xperia Neo al.
  • quote:

quote:

quote:

güneş ışında Öle abartılacak hiç görülmücek bi ekran yok normal.Bence sen almışken iyi bişii al neo al.Hatta dün neoma bi program indirdim adı antutu benchmark bu programla telefon a test yapıo htc desire Hd nexsus one moto defy htc hero yu htc wilfire s i geçti.Geçemediği S2 Lg optimus 2x moto xoom nexus S (saydığım bu telefonlar arasında yapıldı bu test başka marka telefon ismi sölemeyin).100 tl daha ver Xperia Neo al.

telefon şuan hepsiburadada 960 tl. bu site garantiyi kendimi veriyor ? mağazalarda bin tlden aşağı yok.

• quote:

quote:

quote:

Neo da denilen bu problemlemler yok.Bunun dışında belki şunu bilmyiorsndur.Neo V de 3boyutlu bi özellik yok 3b tarama özelliği var neo da yazılım günceelleyince bu özellik neo ya da gelio sonuç olarak neo V nin neo dan bi üstün yanı yok,almışken bi 100 tl daha verip iyi sini al derim ama sanırsam Neo V yi aldın.

evet dostum siparişimi iptal ettim bimekste 730 liraydı onu aldım şimdilik bi problem yok çok sevdi birader telefonu takılıyo bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet dostum siparişimi iptal ettim bimekste 730 liraydı onu aldım şimdilik bi problem yok çok sevdi birader telefonu takılıyo bakalım

Hayırlı Olsun neo ve Neo V alanlara önerim direk hd oyunlar yüklemeleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bimeksde sürekli indirim oluo 910 tl oluyor genellikle birde hepsiburada.com tr garantisi verio dio biliyoorm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefon şuan hepsiburadada 960 tl. bu site garantiyi kendimi veriyor ? mağazalarda bin tlden aşağı yok.

şuanda 804 tl ve tr2yıl se garantili burdn almanı öneriim lacivert ve kırmızı var.

• dostum ben neo yu ilk çıktığı hafta aldım o zamanan beride kullanıyorum bu sürede de kıbrıs-türkiye arasında mekik dokuduğum için sürekli sim kart değiştiriyorum kapağı gayet sert açıp kapamama rağmen öyle bir olay yok onu söylym ilk açışında biraz tedirginlik veriyor evet ama ilerde benim gibi çok fazla takıp çıkarmak zorunda kalırsan anlarsın esasında bir problem olmadığını onun dışında ekran güneş ışığında dahil gayet tatmin edici kulaklık ve hafıza kartı olayı sadece detaydan ibaret cihaz seçerken bunlara dikkat etme neo da kaliteli kulaklık var ama 300-400 liralık bir kulaklık değil sonuçta benim kulaklığımın jack ı geçenlerde bozuldu 100 liraya nokia bh-505 bluetooth stereo headset aldım şu an gayet memnunum evde bile kulağımdan çıkarmadan sürekli müzik dinliyorum... tüm bunların dışında birde boyutları çok güzel tek sıkıntı cebimden çıkartırken cihazın elime sürekli ters gelmesi buda simetrisinden kaynaklanan bi durum bence neo çok mantıklı bir karar neo v i denemedim ancak söylenenlere bakılırsa neo aradaki farka değer

• kalınlığı hakkında bişey söyleyemem ama, diğerlerine pek katılmıyorum, tamam şarjı ilk başlarda beni de korkutmuştu ama sonradan kullandıkça açılıyor, ömrü uzuyor pilin, arka kapak da sonuçta daha nasıl olur bilemiyorum ben telefonu baya sert bi şekilde yere düşürdüm, top gibi zıpladı hiç de bişey olmadı.
  • Telefonun tasarımı gayet şık bence.Arka kapak içinse metal olmadığı sürece bütün hepsinde kırılma riski vardır,açmayı bilmezsek tabi :) Ekran ışığı da gayet iyi hatta ben ışığı kıstım şarjdan çalmasın diye o bile yeterli oluyor.Şarj konusunda her telefondaki gibi kullanıma bağlı.Sadece ilk başta saçma sapan sekilde %60 50 civarı şarj varken birden bitmişti.Sonra tekrarlamadı.Bence güzel telefon.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.