Bildirim
XPERİA NEO V KULAKLIK DESTEKLEME SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende orjinal kulaklıgını degiştirip yeni almak istiyorum fakat böyle sorun oldugu için neyi destekler neyi desteklemez bilgim yok. Yardım edermisiniz ? -
valla hocam sadece bu kulaklığı denedim çalışmadı ama htc serisinde kullanan arkadaşlar da sorun olmamış anlayamadım -
Bazı kontrol tuşlu (ses açma kapama-play pause ) kulaklıkları kabul etmiyo.Ben de uyuz oldum. Güncelleme saçmalığı ve bu aksesuar eksikliği (gerek kılıf gerek koruyucular vs. çok az çeşit var) nedeniyle değiştiricem sanırım teli :) -
hocam sırf bu nedenle bu telefona kıyılmaz bence :) gayet güzel telefon -
Başka bir başlıkta yazmıştım, belki size de yardımı olur;
" Mikrofonlu kulaklık için dünya üzerinde (çok ufak bir farkları olmasına rağmen) 2 standart var. OMTP ve CTIA.
2010 ve 2011 serisi Xperia telefonlar OMTP kullanırken, Iphone CTIA kullanır dolayısı ile " iphone uyumlu " ibaresi olan headsetler bizim telefonlar ile uyumlu değiller.
Müzik dinlerken problem çıkmaz ama mikrofon özelliği ve tuşlar çalışmaz.
2012 serisi ise CTIA standartına döndü yani s/p/u modellerde " iphone " uyumlu yazan headsetleri kullanmak mümkün. " -
Bende Samsung kulaklık takınca destekleyen aksesuar dedi, fakat hoparlör takınca çalıştırdı. -
o kulaklık iphone için Htclerinde soket tipi aynı olduğundan htc de çalışıyor Nokia Ya uyumlu Kulaklıkarın %90 çalışıyor Sonylerde -
quote:
Orijinalden alıntı: madcapfrog
Başka bir başlıkta yazmıştım, belki size de yardımı olur;
" Mikrofonlu kulaklık için dünya üzerinde (çok ufak bir farkları olmasına rağmen) 2 standart var. OMTP ve CTIA.
2010 ve 2011 serisi Xperia telefonlar OMTP kullanırken, Iphone CTIA kullanır dolayısı ile " iphone uyumlu " ibaresi olan headsetler bizim telefonlar ile uyumlu değiller.
Müzik dinlerken problem çıkmaz ama mikrofon özelliği ve tuşlar çalışmaz.
2012 serisi ise CTIA standartına döndü yani s/p/u modellerde " iphone " uyumlu yazan headsetleri kullanmak mümkün. "
hocam bende kulaklıktan seste gelmiyor sorunum o
-
@drkimble
Creative ep630i hiç kullanmadığımdan soruyorum; bu model 2 parça mı? yoksa 1 kablo üzerinde sabit mikrofon aparatlı mı?
Eğer 2 parça ise oem bir handsfree set alt parçası alıp kulaklıkları buna takarak kullanabilirsiniz.
Yok eğer tek kablo şeklinde ise o zaman yapacak pek birşey yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Nisan 2012; 1:27:18 > -
Seste gelmez Hepsini Denedim Walkman live da Ses boğuk anlaşılmaz şekilde Gelir Hiç Bir tuş Çalışmaz Şu an Nokia Wh-205 kullanıyorum mikrofon da sorunsuz çalışıyor Ses kaliteside yeterli tabiki Creative tutmaz ama Sony Verdiğinden Kat kat iyi ve kaliteli ses veriyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: madcapfrog
@drkimble
Creative ep630i hiç kullanmadığımdan soruyorum; bu model 2 parça mı? yoksa 1 kablo üzerinde sabit mikrofon aparatlı mı?
Eğer 2 parça ise oem bir handsfree set alt parçası alıp kulaklıkları buna takarak kullanabilirsiniz.
Yok eğer tek kablo şeklinde ise o zaman yapacak pek birşey yok sanırım.
hocam tek jack girişi var -
bu sorun benimde canimi sıkıyor. samsungun guzel bi kulakligini taktım calistirmadi. kendi kulakligida bozuldu. simdi alacagim destekler mi desteklemeZ mi korkusu var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X