Şimdi Ara

Xperia Neo V mi, Motorola Atrix mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın bir cep telefonu almayı düşünüyorum. Vatan da sanırım bugünkü internete özel kampanyayı yarın mağazalara da uygulayacak. Bu nedenle yarın sabah Vatan'a gidip Xperia Neo V alacaktım, fakat Motorola Atrix ciddi derecede aklımı karıştırdı. Hepsiburada'da yaklaşık 940TL, üstüne %10 hediye puanı alınca 845TL civarına geliyor. Motorola Atrix donanım olarak ciddi üstün, ekran çözünürlüğünden işlemcisine, gpu'suna kadar. Fakat yeni Android güncellemesini almayacak. Neo V ise yeni güncellemeyi kesin alıyor. Çok büyük fark oluşturur mu? Hangisini neden tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler.

• Sony Ericsson tercih ederdim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Sony Ericsson tercih ederdim doğrusu.
    bak dostum sana şöyle söyliyeyim neo v iyidir güzeldir, ama ekran parlaklığı sönüktür eğer benim gibi ekrana tapıyorsan soğutur adamı ama galiba ics alıcak telefon diğer telefona bakarsak atrix ise bir zamanlar bende bunlar üstünde durdum, beni en çok etkileyen şeyi tft ekran olması ve sar değerinin yüksek olması soğuttu beni ics almıycak bu telefon buna göre arada değerlendirme yap dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

bak dostum sana şöyle söyliyeyim neo v iyidir güzeldir, ama ekran parlaklığı sönüktür eğer benim gibi ekrana tapıyorsan soğutur adamı ama galiba ics alıcak telefon diğer telefona bakarsak atrix ise bir zamanlar bende bunlar üstünde durdum, beni en çok etkileyen şeyi tft ekran olması ve sar değerinin yüksek olması soğuttu beni ics almıycak bu telefon buna göre arada değerlendirme yap dostum

Alıntıları Göster
    Ekran parlaklığı çok çok önemli değil. Evde Galaxy S2 de var, ekran parlaklığının önemli olduğu zamanlarda onu kullanırım. Uygun fiyatlı bir telefon bakıyordum. Aslında 500 falandı bütçem ama içime sinmedi bu fiyattaki telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dpower -- 10 Şubat 2012; 17:46:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dpower

Ekran parlaklığı çok çok önemli değil. Evde Galaxy S2 de var, ekran parlaklığının önemli olduğu zamanlarda onu kullanırım. Uygun fiyatlı bir telefon bakıyordum. Aslında 500 falandı bütçem ama içime sinmedi bu fiyattaki telefonlar.

Alıntıları Göster
    o zaman neo v kat ve kat işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

o zaman neo v kat ve kat işini görür

Alıntıları Göster
    Neo v güncelleme kesin alıyorda ilerisi için donanımı iyi değil. Bütçeni biraz arttırırsan evo 3d alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

Neo v güncelleme kesin alıyorda ilerisi için donanımı iyi değil. Bütçeni biraz arttırırsan evo 3d alabilirsin.

Alıntıları Göster
    karşılaştırılacak telefon değiller.

Motorolayı google satın aldığı için güncelleme sıkıntısı çekmez ve donanım olarak çok daha üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Motorolayı google satın aldığı için güncelleme sıkıntısı çekmez ve donanım olarak çok daha üstündür.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

aynen

Bir ara güncelleme almayacağını okumuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

aynen

Bir ara güncelleme almayacağını okumuştum...

Alıntıları Göster
    bende bu iki tel arasında kaldım atrix'in eksisi ekranı neo v alacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

bende bu iki tel arasında kaldım atrix'in eksisi ekranı neo v alacağım sanırım

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson Neo V
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Sony Ericsson Neo V

Alıntıları Göster
    bravo... tegra platformlu bir telefonla neyi karşılaştırıyorsunuz.

Neden Atrix seçilmeli?

4 inç ekran (neo v 3.7)
    daha yüksek çözünürlük
    16 GB dahili depolama bunun 2 GB lık kısmı sadece uygulamalara özel alan olarak ayrılmış ve 11 GB serbest kullanıcı alanı mevcut. neo v ise 320 mb lık kullanıcı alanına sahip.
    atrix de 1GB bellek var, neo v de ise 512mb

yani bunları bile boşuna yazıyorum şurayı inceleyip karar verebilirsiniz,

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=4122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 27 Şubat 2012; 17:17:04 >

• quote:

Selam.
    Yarın bir cep telefonu almayı düşünüyorum. Vatan da sanırım bugünkü internete özel kampanyayı yarın mağazalara da uygulayacak. Bu nedenle yarın sabah Vatan'a gidip Xperia Neo V alacaktım, fakat Motorola Atrix ciddi derecede aklımı karıştırdı. Hepsiburada'da yaklaşık 940TL, üstüne %10 hediye puanı alınca 845TL civarına geliyor. Motorola Atrix donanım olarak ciddi üstün, ekran çözünürlüğünden işlemcisine, gpu'suna kadar. Fakat yeni Android güncellemesini almayacak. Neo V ise yeni güncellemeyi kesin alıyor. Çok büyük fark oluşturur mu? Hangisini neden tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler.

Atrix al cfw ile de sürüm olayını halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Selam.
    Teşekkürler.

Atrix al cfw ile de sürüm olayını halledersin.
    tartışmasız atrix

• quote:

Orijinalden alıntı: m.matrax

tartışmasız atrix

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kim demiş atrixin sar değeri neo v den yüksek diye.

atrix 0.84
    neo V 1.10
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

atrix 0.84
    neo V 1.10

Alıntıları Göster
    Atrixe normal de 2 parmakla mı dokunuluyor? Eğer öyleyse son gelen güncelleme de bu 5 e çıkarıldı mı?
  • quote:

atrix 0.84
    neo V 1.10

doğru mu bu v nin sar değeri yüksekmis .
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

quote:

atrix 0.84
    neo V 1.10

doğru mu bu v nin sar değeri yüksekmis .

Alıntıları Göster
    Motorola Atrix 4G
    SAR Değeri: 1,47 W/kg
  • quote:

Motorola Atrix 4G

ülkemizde satılan 4g modeli değil diye biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 14 Mart 2012; 16:38:38 >
  • quote:

Motorola Atrix 4G

Ülkemizde ve avrupada satılanlar 4g değil sar değerleri 0.84
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.