Şimdi Ara

xperia neom da sorun var yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun beklemeklemele sonunda aldığım xperia neo telefonum iki sorunla karşı karşıyaım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    1- neo sim kartımı tanımıyor tüm denemelerime ragmen olmadı. Sim takılı olmasına ragmen sim kart takıp tekrar başlatın yazısı geliyor ve sadece acil aramalar için deyip açılıyor ve üstlik bu sorun sadece benim sim kartta oldu ablamım babamın annemin arkadaşlarımın sim kartlarında sorunsuz olarak açılıyor (sim kartın bozuk dediğinizi duyuyor gibiyim sim kartımı kendimin eski teli anne baba abla ve arkadaşlarımın telinde denedim sorunsuz çalışıyor)
    2- internete bağlanamıyorum kablosuz bağlantıyı açıyorum ve normal bir şelilde modemi buluyor şifresini giriyorum bağlan diyorum fakat bağlanmıyor (Bağlandı, bağlanamadı, deniyorum, hata, makina soğuk vb. hiçbir şey demiyor ilk bulduğu gibi duruyor sanki hiç bağlan dememmişim gibi) ablamın ve arkadaşın telle sorusuz bağlantı var ama neo bağlanmıyor

• Telefonu fabrika ayarlarina dondurmeyi deneyebilirsiniz ya da yazılımı tekrar yukleyebilirsiniz
  • teafon zaten daha yeni alındıki fabrika ayarı işe yararmı? (daha fabrika ayarında sayılır) daha kullanmak nasip olmadı çünkü sim kartı tanımıyor. dün aldım ve durumu bu
  • çalışan simkartla ,senin simkartını karşılaştırdın mı özellik olarak nedir,
  • benimki 32kb vodafone ablamınki ve anneminkine baktım 64kb avea babamınki türkcell ama kb kaç hatırlamıyorum ve şuan yok bakamıyorum arkadaşlardada biri vodafone ve türkcell onlarında kb bilmiyorum ve tek çalışmayayan benimki
  • sim kartını degiştir. cihaz desteklemiyor anlaşılan
  • sim kart sorununu bende yaşadım (benimkide 32kb vodafone) pin kodunu eski telinde iptal edip tak o zaman çalışıyor olmazsa neo yu aç (sadece acil aramalar için yazdığı şekilde) ayarlardan pin kodunu iptal et kesin oluyo ben oyle yaptım kullanıyorum ama o sorun neden oluyor bende bilmiyorum. bağlantı sorunu ben yaşamadım yardımcı olamayacagım:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorunum var lütfen yardim edin
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şey aklıma takıldı bu sorun sadece bizdemi var?? ve lego sende hattını taşımışmıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas0650 -- 26 Ağustos 2011; 23:04:53 >
  • legolas evet bende başka hattan taşıdım ama bir alakası olurmuki:S VE dediğini yaptım sim kartı neo ya takıp pin kodunu kaldırdım ve düzeldi hemen vodafone tr yazısı geldi. Peki ben hiç pin kodu koayamayacakmıyım hep boylemi olacak ve neden boyle oluyor bilgisi olan varmı arkadaşlar?? ve bağlantı sorunum konusunda yardımcı olacak yokmu kimse bilmiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lego-as

legolas evet bende başka hattan taşıdım ama bir alakası olurmuki:S VE dediğini yaptım sim kartı neo ya takıp pin kodunu kaldırdım ve düzeldi hemen vodafone tr yazısı geldi. Peki ben hiç pin kodu koayamayacakmıyım hep boylemi olacak ve neden boyle oluyor bilgisi olan varmı arkadaşlar?? ve bağlantı sorunum konusunda yardımcı olacak yokmu kimse bilmiyormu

Pin kodunu napcan arkadaşım bi işe yaramıyor ki, ben değiştirdim bi kere unuttum şimdi hatırlayamıyom

Ama wifi ayarı için WPA2 ayarlarında problem olmalı

• bağlant konusunda yardımcı olacak birileri yokmu wifi ile bir türlü bağlantı kuramıyorum
  • quote:

bağlant konusunda yardımcı olacak birileri yokmu wifi ile bir türlü bağlantı kuramıyorum

PM attım sana , gereksiz yere konu açmadan önce biraz araştırma yapmalısın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

bağlant konusunda yardımcı olacak birileri yokmu wifi ile bir türlü bağlantı kuramıyorum

PM attım sana , gereksiz yere konu açmadan önce biraz araştırma yapmalısın bence

wifi bağlantısı belki başkaları karşılaşmıştır araştırdığımda bulunabilirdi ama konuyu asıl açma amacımda wifi sornu değil sim kart sorunu. Sim olayını çok aradım ama benden başka böyle bir sorunla karşılaşan görmedim dolayısıyla konuyu açtım ve zaten sadece legolas0650 çözüm sundu çünkü oda aynı sorun yaşamış (ikimizden başka bahtız bedevi yok yani). sim sorunu için konu açmışken yaşadığım diğer sorunuda belirttim

• off deli olacagım dün akşamdan bu yana uğraşıyorum yunus10 arkadalımızın belirttiği çözüm yolunuda denedim fakat bir sonuç alamadım hala wifi ile bağlantı kuramıyorum nette neo içi pek fazla sonuçta yok. wifi açıyorum bazen taranıyor deyip kalıyor ama modemi buluyor bazen normal oluyor tranıyor deyip kalmıyor. tıklayıp bağlan diyorum hiç bir tepki yok bağlandı bağlamadı falan hiçbirşey demiyor. benim telde ağın altındaki ufak yazıda anımsandı WPA/WPA2 PSK ile güzenlik altına alındı yazıyor ve hep bu yazı var. arkadaşın x8 i getirdim güvenliği etkin ağ gibisinden birşey yazıyordu bağlan dedim bağlanıyor dedi sonra ip alınamıyor dedi neten çözüme baktım halloldu ve bağlandı deyip bağlandı ama benim neo ilk bulduğunda şifreyi girince falan hep aynı yazı

ayrıca yükarıda pil saat falan yazan çubukta bluetooh u falan açınca işareti çıkıyor fakat wifi açınca belirten bir işaret çıkmıyor bu normalmi?? sanki wifi açsamda açılmıyor gibime gelmeye başladı fakat modemi buluyor bulmasa wifi iptal diyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lego-as -- 27 Ağustos 2011; 12:32:25 >

• arkadaşlar yanlış bilgi vermiş olmayayım arada taranıyor deyip kalıyor arada normal buluyor demiştim oyle değil wifi açıp izledim ya taranıyor deyip kalıyor(bu arada modemi buluyor) yada ara ara taranıyor diyor(yine modemi buluyor) yani netteki videolarda olduğu gibi tarama iştemi bimesi hiç olmuyo hep taranıyor yazısı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.