Şimdi Ara

xperia p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim

speria s ve p arasında kaldım xperia p de 1 ghz çift çekirdek 8 megapixel kamera var ama white macig sayesinde 1500 mah pil çok verimli oluyor diyorlar white macig sayesinde %50 pil tasarrufu oluyormuş

ama xperia s de 1.5 ghz çift çekirdek var piksel başıan 342 psi var 12 megapixel kamerası var 1750 mah pili var

xperia s için pili daha güçlü olmasına karşın 25 saat müzik dinelem süresi verilirken
    xperia p için 80 saat müzik dinelem süresi veriliyor ki ben hoparlörlerinin farklı olduğunu snamıyorum ikisi arasında kaldım bana yarıdmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Maddi imkanınız da sorun yoksa tabi ki Xperia S
  • Fiyatlar nedir?
  • Bu telefon Türkiye'de ne zaman çıkar arkadaşlar? Tahmini fiyatı ne olur acaba?
  • benim fiyat konusunda bi sıkıntım yok ozaman s alim arkadasim sağolasin

Bu arada bu telefon şuan turkcellde ve içinde turkcell uygulamaları mevcut biçimde satışta teknosadada var ama oda böyle o açıdan şuan bekliyorum telefon nisan aynın ilk haftasında çıktı hala turkcell romsuzu piyasada yok nezaman gelir onuda bilmiyorum ama xperia adana sorumlusunu aradım anlaşmanın daha 1 ayı var dedi yani şuanda 1-2 hafta beklersek turkcellromsuz alabilicez ki bu en mantıklısı bence
  • bana sorarsan xperia s daha iyi ama çok büyük cebe sığmaz yani.cepçilere dikkat
  • bencede s almalıyım ama deli olcam internet dışında hiçbiryerde bu melet turkcell romsuz veya menüsüz satılmıyor

bi site var androistelefonlari.com diye ama ondada şikayet var sitesinde baya bi sorunu olan arkadaş varmış okudum oranında güvenirliliğinden emin değilim
  • Yurtdisinda tanidik varsa aldir yoksa mecbur beklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

Fiyatlar nedir?

Bir yerde beklenen fiyat 1500-1700 diye okumustum ama dogrumudur bilemem.gerci i-phone 2000 kusur para ediyosa gayet normal bi fiyat
  • androidturkiye.net/2012/02/28/sony-xperia-p-ve-xperia-unun-avrupa-fiyatlari-cikis-tarihleri-ortaya-cikti-karsilastirma-videosu/ bu da var eger boyle olursa cok iyi olur
  • evet ama şuan kafayı yicem çünkü xperia s ekran sorunları olamamış olsa şuanda elimde olacaktı ama maesef çok fazla ekran sorunu var
  • ben kullanıyorum bu sarı ekran sorunu falan yok. dikkat ettim death pixel ile telefonunu taratanlarda bu sorun baş gösteriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 19 Mayıs 2012; 14:13:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.