Bildirim
xperia P gps sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr_arslan
telefonu yeni aldım wifi ve mobil veri açıkken gps'de sorun yok ama kapatınca iGO gibi gps uygulamalarında uyduları bulamıyor
wifi kapalıyken de gmaps'de konum bulunamıyor nasıl düzeltebilirim bunu ?
Telefonum xperia sp..
Ben de henüz GPS kullanıp uydudan yerimi bulamadım.. Oysa, Nexus 7" tablet bulunduğum yeri anında tespit ediyor.. -
Düzeltiyorum..
Doğru menüyü buldum ve Xperia SP'nin GPS'den konum bulma özelliği çok güzel bir şekilde çalıştı. -
Tomtom Türkiye yüklü ne internetli ne internetsiz hiçbir şekilde bulamıyor gps ile konumumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gemsaz
Düzeltiyorum..
Doğru menüyü buldum ve Xperia SP'nin GPS'den konum bulma özelliği çok güzel bir şekilde çalıştı.
Hangi ayarlar bu hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: gemsaz
Düzeltiyorum..
Doğru menüyü buldum ve Xperia SP'nin GPS'den konum bulma özelliği çok güzel bir şekilde çalıştı.
nasıl çözdün hocam bendede aynı sorun var -
Mesajlarınızı yeni gördüm arkadaşlar.. İşin doğrusu doğru menüye nasıl ulaştığımı şu anda tam hatırlamıyorum.. Deneme yanılma ile bulmuştum.. Yarın ya da öbür gün tekrar deneyip size dönmeye çalışırım.. -
Ana ayarlar bölümü - yer servisleri menusu açılacak.
Konumuma Eriş, GPS uyduları ve Google'un Yer Servisi aktif konuma getirilecek.
Haritalar sayfası açılacak. Sayfanın sağ alt köşesindeki üst üste 3 kareden oluşan kısım tıklanacak. Açılan sayfada konum ayarları tıklanacak. Açılan pencerede onayla tıklanacak. Üstü açık bir yerde haritalar sayfası açılıp konumumu bul tıklanacak. Konumun bulunması 7-8 dakika sürebiliyor.. -
İnternet gerekli mi peki?
quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joe
İnternet gerekli mi peki?
Eğer bulunulan bölgenin haritası daha önce internet üzerinden alınıp telefona kaydedildiyse, gerekli değil.. -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X