Şimdi Ara

Xperia P mi Lumia 620 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 600-700'e kadar telefon arıyordum. oyun oynama vs ile ilgim olmadığından önceliğim şarjın uzun gitmesi internette hızlı surf , telefonu uzun süreli kullanabilmek yani sağlam olması kamerasının iyi olması idi.

o nedenle android olmasa da olur demiştim. haliyle seçeneklerim arasına lumia 620 de girdi.

android telefonlar arasında da bütçeme uygun telefonlar arasından xperia p içime sindi.

yorumlarınızla detaylı sebep vererek hangisinin benim isteklerimi daha iyi karşılayabileceğini anlatırsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

• dusunmeden nokia lumia 620 alabilirsiniz hocam xperia P arkadasimda vardi elime alip inceleme firsati buldum anasayfada akicilik yok menulerde donma falan var ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

dusunmeden nokia lumia 620 alabilirsiniz hocam xperia P arkadasimda vardi elime alip inceleme firsati buldum anasayfada akicilik yok menulerde donma falan var ..

en çok istediğim şeylerden biri de menülerde akıcılık telefonun hızlı bir şekilde su gibi akması. android'lerde belli bir süre sonra saçma sapan donma olayları olduğunu söyleniyor. wp8 telefonlarda bu açıdan sorun yokmuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curious engineer

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

dusunmeden nokia lumia 620 alabilirsiniz hocam xperia P arkadasimda vardi elime alip inceleme firsati buldum anasayfada akicilik yok menulerde donma falan var ..

en çok istediğim şeylerden biri de menülerde akıcılık telefonun hızlı bir şekilde su gibi akması. android'lerde belli bir süre sonra saçma sapan donma olayları olduğunu söyleniyor. wp8 telefonlarda bu açıdan sorun yokmuş sanırım.

elime alip kullanmadim ama inceleme videolarinda hic bi lumia modelinde donma vs gormedim ama yine de yaniltmak istemem sizi gidin bi magazalarda kendiniz kurcalayin deneyin.

• Bence sony xperia p android olması çok güzel bir sürü uygulama var lumiada yapabileceklerin sınırlı Blackberry 9380 nede bak oda iyi telefondur gerçi blackberry dede sınırlı ama lumiadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.