Şimdi Ara

xperia sola floating touch sorununun çözümü :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia solada şarj esnasında floating touch özelliğinin tarayıcı dışında, menülerde falan da çalıştığını yazmış birçok arkadaş. şarja takılı değilken de bazen çalışıyordu telefonumda. ben de kurcalayıp çözümü buldum :) kilit tuşuna basıp kilit ekranında kaydırma çubuğunu gördüğünüzde, parmağınız ekrandan biraz yukarıda kalacak şekilde ekrana dokunmadan kaydırırsanız kilidin hareket ettiğini göreceksiniz. o şekilde kilidi açtığınızda menüde veya her bölümde floating touch özelliğinin aktif olduğunu göreceksiniz. ekrana dokunmadan telefonu kullanabilir, mesaj yazabilirsiniz. kilit tuşuna basıp ekranı kapattıktan sonra ekrana dokunarak tekrar kilidi açtığınızda da floating touch kapanır, menüde ve diğer bölümlerde telefonu dokunarak kullanırsınız. ben çok sevdim bu özelliği :) bir vosvos kullanıcısıyım, sık sık vosvosumla ilgilenirim ve bu esnada ellerim kirli olur. ellerim kirliyken telefon gerekirse ekranı kirletmeden kullanmama yaradı bu özellik :) umarım diğer sola kullanıcılarına da faydam olur :)

• Android 4.0 ile Xperia sola'ya bir de Eldiven Modu gelmişti. Eldiven ile de kullanabilirsiniz bu soğuk günlerde.
  • Üstad aynı şeyi ben de denedim oyunlarda falan problem hala devam ediyor dead trigger,temple run,highway rider gibi oyunlarda oluyor bir türlü bulamadım çözümü
  • Bilemedim ki hocam, ben bu şekilde buldum çözümü. Bi problem yokmuş yani telefonda. Umarım sizinkinde de yoktur. Zaten bu dokunmadan kullanma özelliğinin sadece tarayıcıda olması saçma gelmişti bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasın panpa işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.