Şimdi Ara

Xperia Sola USB Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, xperia sola telefonumu 2.3.7 den 4.0 a güncellemek için telefonu laptopuma bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam bilgisayarla telefonu bi türlü eşleştiremedim. Kabloyu takınca "usb aygıt tanınmadı" hatası veriyor. PC Companion programı telefonumu bulamıyor, "bağlı telefon yok" diyor. Ne yapmalıyım ??? Bu sorunu yaşayan var mı ?

• telefon nası bağlanıra basıyon ondan sonra telefon arıyor kendini ki .oğunlukla bulamıyo sonra kabloyu çıkartıp tekrar takıyosun buluyo bnd sola kullanıyorum :D
  • Bi türlü olmuyor ya bayiye geri götürüp baktırsam mı ki? Her seferinde böyle uğraşılmaz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal-x

Bi türlü olmuyor ya bayiye geri götürüp baktırsam mı ki? Her seferinde böyle uğraşılmaz valla

aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal-x

Merhaba, xperia sola telefonumu 2.3.7 den 4.0 a güncellemek için telefonu laptopuma bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam bilgisayarla telefonu bi türlü eşleştiremedim. Kabloyu takınca "usb aygıt tanınmadı" hatası veriyor. PC Companion programı telefonumu bulamıyor, "bağlı telefon yok" diyor. Ne yapmalıyım ??? Bu sorunu yaşayan var mı ?

Bilgisayarınızda mtp usb hatası olabilir, usb sürücüleriyle ilgili... başka bilgisayarlarda denediniz mi ?

Eğer başka bilgisayarlarda çalışıyorsa, kendi bilgisayarınıza başka bir windows yükleyin...
  • Hakkında hayırlısı olmuş. Sakın 4.0 a güncelleme. Bin türlü sorun çıkıyor. Normalde kullandığın özelliklerde sürekli sorun çıkar deli olursun ;) kötü olan sa iş işten geçmiş oluyor 2.3 e geri dönemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencgsli_81 -- 7 Aralık 2012; 13:31:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.